Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

1 de cada 4 empreses pateix impagaments

1 de cada 4 empreses pateix impagaments
Coneixia que el 27% de les empreses pateix impagaments significatius? El 64% dels impagaments tenen conseqüències negatives en la seva activitat i el 9% està en risc de tancar per aquest motiu. Així ho ha mostrat l'últim Estudi de Risc de Crèdit que impulsen Crèdit i Caució, Iberinform i l'IE Business School.

No obstant això, una de les dades més «preocupants», segons informa CRÈDIT i Acció és que, per primera vegada els resultats mostren un lleuger empitjorament en diversos indicadors, com la taxa d'empreses que ha patit impagaments significatius en els últims dotze mesos.

Altres conclusions de l'informe apunten que les conseqüències de la morositat incrementen els costos financers de les empreses un 39%, suposen una pèrdua d'ingressos del 39% i, a més, limiten el creixement un 16% i les noves inversions un 15%.

Segons l'estudi, el comportament en pagaments de l'Administració amb les empreses ha registrat una millora. El 3% de les empreses que treballen per al sector públic, davant el 7% de l'any anterior, suporta taxes d'impagament que suposen un risc clar per a la seva supervivència.

En el camp del negoci a negoci' (B2B, per les sigles amb anglès) es registra el primer empitjorament des de que es realitza l'estudi: el 6% de les empreses suporta altes taxes d'impagament amb els seus clients, davant el 3% de l'any anterior.

Contacti amb nosaltres, i els nostres advocats especialistes en reclamació de deutes estudiaran el seu cas concret.

A Forcam Advocats disposem d'oficines a Barcelona, Tarragona, Reus Tàrrega.