Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Rigor i eficàcia

Despatx d'advocats amb oficines a
Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega


Oferim assessorament jurídic de qualitat a nivell Nacional i Internacional

Proximitat i adaptació

Despatx d'advocats amb oficines a
Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega


Oferim assessorament jurídic de qualitat a nivell Nacional i Internacional

Forcam Advocats, el teu despatx d'advocats

Som el teu despatx d'advocats de confiança

FORCAM ADVOCATS es configura a l'actualitat com un despatx d'advocats amb oficines a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrregaque ofereix assessorament jurídic de qualitat. El nostre despatx d'advocats concep el tracte pròxim amb el client i la qualitat dels serveis, com un dels nostres principals objectius.

FORCAM ADVOCATS ofereix als seus clients un ampli equip d'advocats especialistes a nivell nacional i internacional, amb una reconeguda trajectòria en litigació davant totes les jurisdiccions i instàncies, així com en tots aquells serveis jurídics professionals dirigits a evitar-la, com la negociació i la mediació. 

Els nostres clients són empreses i particulars que aprecien els nostres serveis jurídics de qualitat. El nostre principal objectiu és resoldre tots els assumptes legals amb èxit.

Oferim la modalitat d'assessorament jurídic presencial a cadascuna de les nostres quatre oficines (Barcelona, ​​Tarragona, Reus i Tàrrega). A més a més, adaptant-nos als nous temps, oferim un servei d'assessorament jurídic telemàtic perquè els nostres clients puguin contactar amb el nostre despatx d'advocats des de qualsevol lloc del territori nacional i internacional.

Contacti amb nosaltres, oferim assessorament legal personalitzat, de la mà dels millors advocats especialistes.
Despatx d'advocats que compta amb els millors advocats a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega.
ASSESSORAMENT JURÍDIC DE QUALITAT

Advocats experts

Comptem amb un equip d'advocats experts en Real Estate, compravenda d'immobles d'alt standing, inversions immobiliàries a Espanya, contractes de compravenda, tràmits notarials en Real Estate, assessorament jurídic en l'adquisició d'inmobles de luxe.

Comptem amb un equip d'advocats de familia, experts en divorcis de mutu acord i divorcis contenciosos a nivell nacional i internacional, negociacions familiars, procediments de guarda i custòdia, negociacions d'acords per protegir-ne el patrimoni, redacció de convenis i acords familiars.

Comptem amb un equip d'advocats laboralistes experts en acomiadaments objectius, acomiadaments disciplinaris, acomiadaments improcedents, mobbing, assetjament laboral, negociacions i indemnitzacions laborals, contractes d'alta direcció. Oferim servei a treballadors i empreseses nacionals i internacionals. 

Comptem amb un equip d'advocats mercantils experts en l'assessorament legal a empreses, constitució de Societats, redacció de contractes mercantils nacionals i internacionals, fiscalitat i gestió d'impostos a empreses, compravenda d'accions i participacions a Societats.

Comptem amb un equip d'advocats experts en deutes, reclamació de deutes nacionals i internacionals, reclamació de deutes a empreses de la UE, reclamació de deutes d'elevada quantia a empreses i particulars, negociacions complexes, reclamacions judicials i extrajudicials.

Comptem amb un equip d'advocats penalistes experts en l'assistència lletrada a comissària i jutjats, redacció de denúncies i querelles, dret penal de l'empresa, delictes de lesions, delictes de robatori, delictes d'abusos sexuals, delictes de tràfic de drogues i narcotràfic.

<strong>CONTACTI AMB EL NOSTRE DESPATX D'ADVOCATS</strong>
CONTACTI AMB EL NOSTRE DESPATX D'ADVOCATS

Despatx d'advocats a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega.

Actualitat jurídica

Notícies jurídiques

Tot sobre el delicte de tràfic de drogues

El delicte de tràfic de drogues o narcotràfic és un dels més greus al nostre Ordenament Jurídic. Per aquest motiu, resulta molt recomanable contactar immediatament amb un advocat penalista expert en delictes de tràfic de drogues.

Tot sobre el delicte d'abusos sexuals

El delicte d'abusos sexuals és un dels delictes tipificats contra la llibertat i la indemnitat sexual. Si heu estat víctima d'un delicte d'abusos sexuals, contacteu amb el nostre despatx d'advocats i rebreu assessorament penal especialitzat.

Tot sobre el delicte de lesions

Els delictes de lesions cobreixen un ampli ventall d'agressions, de més o menys abast. Si necessiteu un advocat especialista en delictes de lesions, contacteu amb el nostre despatx d'advocats, i rebreu assessorament penal especialitzat.

Formes del delictes de lesions a Espanya

El delicte de lesions es pot cometre de diverses maneres. Cadascú implica un diferent esforç criminal i una major o menor perillositat o lesivitat. A Forcam Advocats tenim una àmplia experiència en delictes contra les persones, cosa que ens permet oferir aquesta classe d'assistència penal especialitzada.