Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Advocats Acomiadaments

Advocats Acomiadaments

Poden emanar molts conflictes davant de l'acomiadament i l'extinció d'un contracte de treball. I en tot cas, convé demanar l'assistència d'advocats especialistes en acomiadaments per salvaguardar els drets de la persona treballadora.

 

Tot i que l'empresa, en base al principi de llibertat, té un ampli marge discrecional, hi ha situacions en què no pot acomiadar la seva plantilla.

 

Des de Forcam Advocats ens hem enfrontat a nombroses situacions en què l'empresa no ha respectat els drets de les persones treballadores. I aquesta experiència ens converteix en el despatx d'advocats idoni per a totes aquelles persones injustament acomiadades o els drets de les quals s'hagin vist vulnerats.

 

Des de les nostres oficines a Barcelona, ​​Tarragona, Reus i Tàrrega els nostres advocats laboralistes experts en acomiadaments ofereixen servei a tot el territori nacional i internacional. De fet prestem assistència a ciutadans estrangers, aportant la nostra experiència i tracte, resolent situacions tan difícils com la impugnació d'un acomiadament.

Advocats especialistes en acomiadaments

L’acomiadament és l’extinció del contracte de treball per decisió unilateral de l’empresa. Si bé aquesta pràctica és permesa, se sotmet a certes limitacions.

Per exemple, hi ha situacions en què l'empresa no pot acomiadar. Altres vegades haurà de respectar terminis de preavís, o bé justificar la seva decisió i/o abonar una indemnització.

Sempre que hi hagi dubtes sobre la legalitat de la causa o el procediment d'acomiadament convé comptar amb el suport d'un despatx d'advocats laboralista, amb advocats experts en acomiadaments. La nostra feina és analitzar si s'han respectat els drets de les persones afectades i, si no, reivindicar-los tant per via de negociació com judicial.

Gestionem tota mena d'acomiadaments

El nostre ordenament jurídic reconeix diferents tipus d'acomiadaments. Cadascú s'acull als seus propis processos i desplega efectes diferenciats. Així, l'empresa pot recórrer a acomiadaments objectius o disciplinaris.

Els acomiadaments objectius porten causa de factors aliens a la voluntat de l'empresa, i per tant estarà obligada a acreditar-los en cas d'impugnació. A més, comporten l'obligació de pagar una indemnització i concedir un preavís i un temps de permís per trobar una nova feina.

Per part seva, l'acomiadament disciplinari no comporta l'abonament d'indemnització. Tot i això, l'empresa ha d'estar en condicions d'acreditar l'incompliment de la persona acomiadada. En aquest sentit, cal destacar que els mitjans d'obtenció de proves han de ser legítims.

D'altra banda, la impugnació de l'acomiadament conduirà a la seva qualificació com a procedent, improcedent o nul. És procedent tot acomiadament ajustat a la llei, i en aquest cas la impugnació no aconseguirà res més que confirmar els efectes de l'acomiadament.

Són improcedents els acomiadaments injustificats o aquells que no han respectat el procediment degut. En aquest cas podem obtenir una major indemnització o el reingrés al lloc de treball.

Finalment, són nuls els acomiadaments prohibits per discriminatoris o per atemptar contra drets fonamentals i llibertats públiques. En aquests casos es pot obtenir una indemnització i anul·lar els efectes de l'acomiadament.

Com a advocats laboralistes, des de Forcam Advocats podem analitzar la forma i els efectes del seu acomiadament i informar-lo sobre la possibilitat i viabilitat d'impugnar-lo. Així mateix, podem ajudar l'empresa a ajustar la decisió extintiva a la legalitat per evitar demandes i sancions.

Reclamem indemnitzacions: ens especialitzem en elevades quanties

La indemnització és un concepte estretament lligat a l'acomiadament. De vegades s'ha d'abonar perquè l'acomiadament sigui procedent, mentre que altres vegades representa una sanció per extingir la relació laboral sense empara legal.

A Forcam Advocats estem especialitzats en la reclamació d'indemnitzacions a través dels nostres advocats laboralistes. Especialment aquelles de quantia elevada, com les corresponents a treballadors amb antiguitat ia alts càrrecs i directius.

Advocats Acomiadaments

Necessiteu un advocat expert en acomiadaments?

Som advocats especialistes en acomiadaments. Podem representar-lo tant en via judicial com per mitjà de negociacions extrajudicials per aconseguir una indemnització quantiosa i ràpida o el reingrés al seu lloc de treball.

A Forcam Advocats portem anys treballant amb clients nacionals i estrangers. Disposem d'oficines a Barcelona, ​​Tarragona, Tàrrega i Reus, però prestem servei a tot el territori nacional i internacional, i atenem en anglès, francès i alemany.

Contacta amb el nostre bufet d'advocats

Preguntes freqüents sobre els acomiadaments

Perquè som advocats laboralistes experts en acomiadaments i us oferirem una solució ràpida i efectiva, explotant totes les vies al vostre abast per restablir els vostres drets i percebre una indemnització.

Encara que no és legalment exigible, sí que és altament recomanable si vol tenir èxit en les seves reclamacions.

En la majoria dels casos, sí. Contacti amb Forcam Advocats i estudiarem la seva situació concreta.

Només 20 dies, de manera que la rapidesa a contactar amb advocats experts en acomiadaments és clau en aquest tipus de processos.