Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Advocats Assessorament Legal a Empreses

Advocats Assessorament Legal a Empreses

L'assessorament legal a empreses és un camp ampli que inclou totes les tasques de consultoria encaminades a optimitzar l'empresa i garantir-ne el compliment normatiu. Precisament per l'extensió d'aquesta àrea jurídica tota empresa hauria de delegar aquesta tasca a un despatx d'advocats especialitzat en l'assessorament legal a empreses.

A Forcam Advocats comptem amb diversos professionals experimentats en diferents àrees de l'assessoria legal a empreses. Conformem un equip d'advocats format per experts en Dret Societari, Mercantil, Fiscal, Gestoria i Comptabilitat, Dret Penal, Dret Laboral… En definitiva, estem preparats per donar a les empreses tota la cobertura legal que puguin necessitar.

Gràcies a això prestem assessorament legal integral a empreses nacionals i internacionals. També atenem els nostres clients en anglès, espanyol, francès i alemany, adaptant-nos en tot cas a les vostres necessitats.

Si necessiteu assessorament jurídic per a la seva companyia no dubti en contactar amb nosaltres. Gestionem la constitució de societats, planificació fiscal, contractació mercantil i laboral, compliance i governança… En resum, en contractar Forcam Advocats està dotant la seva empresa d'assistència tècnica en tots els àmbits i operacions possibles.

Advocats experts en empreses i Societats

Com a advocats especialitzats en assessorament legal a empreses sabem que les necessitats de la vostra companyia són molt variades. Des de l'elecció de la seva forma jurídica i constitució fins a la seva gestió diària, passant de vegades per la venda, la dissolució o, en el pitjor escenari, el concurs de creditors.

Els camps jurídics que entren en joc són tan diversos que a Forcam Advocats hem constituït un equip que agrupa diferents àrees d’especialització per poder disposar en tot moment duna resposta adequada a la seva situació.

Gestionem la constitució i dissolució de Societats

L'assessorament legal a empreses comença fins i tot abans que les empreses es constitueixin. I és que l'elecció de la forma jurídica, tant en un moment de constitució com de transformació, és un dels moments clau a la vida de la empresa. Per això convé tramitar-ho amb l'assistència dels millors advocats especialistes en dret societari, i des de Forcam Advocats podem ajudar-lo en aquesta etapa crítica.

Gestionem governança i conflictes societaris

La gestió duna empresa no sempre és pacífica ni senzilla. D'una banda, convé implementar mesures de bon govern i de pràctiques que facilitin la presa de decisions. Especialment si es pretén vendre l'empresa, externalitzar-ne el control o treure-la a mercats secundaris o alternatius.

D'altra banda, malgrat les cauteles adoptades podem trobar conflictes al si de l'empresa. Especialment entre socis majoritaris i minoritaris o en prendre decisions administratives i estratègiques. Aquí és clau conèixer les eines legals a l'abast de l'empresa i trobar vies pacífiques de resolució de controvèrsies, i des de Forcam Advocats podem oferir-vos l'assessorament que necessiteu, de la mà d'advocats especialistes en dret societari.

Gestionem la contractació mercantil i laboral de la vostra empresa

Al nostre equip comptem amb advocats experts laboralistes i mercantilistes. Per tant, podem oferir el millor assessorament legal a empreses en matèria de contractació tant laboral com mercantil. Deixar-se aconsellar per advocats especialistes en aquesta matèria pot ser la millor manera de prevenir conflictes i problemes en el futur, i nosaltres som dretans a aportar tranquil·litat i seguretat jurídica a l'empresa.

Gestionem la planificació fiscal de la vostra companyia

Una planificació fiscal adequada és capital per a la bona marxa de l'empresa. Per això també tenim advocats especialistes en dret fiscal, que podran buscar l'estalvi impositiu de l'empresa alhora que garanteixen que compleix la normativa fiscal. Ajudem a portar un control més detallat dels actius de la vostra empresa i a alliberar la càrrega tributària, encarregant-nos de les relacions amb la Hisenda Pública.
Advocats Assessorament Legal a Empreses

Necessiteu un advocat expert en l'assessorament legal a empreses?

Sabem com resulta de complex trobar un advocat especialista en l'assessorament legal a empreses que pugui resoldre totes les necessitats de la companyia. Per això hem constituït un equip d'advocats robust i multidisciplinari preparat per resoldre els seus problemes, siguin quins siguin.

Des de les nostres oficines a Barcelona, ​​Tarragona, Tàrrega i Reus hem ofert solucions jurídiques a empreses nacionals i internacionals de diversos volums de negoci. Des de petites empreses familiars fins a grans multinacionals.

Contacteu amb nosaltres si necessiteu un equip d'advocats per brindar assessorament legal a la vostra empresa.

Contacta amb el nostre bufet d'advocats

Preguntes freqüents sobre l'assessorament legal a empreses

És pràcticament imprescindible per a qualsevol projecte ambiciós, i en contractar Forcam Advocats no necessitarà un departament jurídic a la seva pròpia empresa.

Sí. Representem molts clients internacionals i podem atendre'l en el seu propi idioma.

Des de Forcam Advocats recomanem l'assessoria preventiva com a evitar riscos, conflictes i sancions i millorar la solvència tècnica i econòmica de l'empresa.

A Forcam Advocats oferim un servei d'assessorament 360º, que cobreix totes les àrees que pugui necessitar: societari, laboral, fiscal, mercantil, concursal, penal...