Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Advocats Assetjament laboral

Advocats Assetjament laboral

L'assetjament laboral, més conegut com a mobbing, és una de les principals xacres en el món del treball actualment. Inclou conductes de fustigació que tenen com a objectiu forçar la dimissió de la persona afectada o simplement pertorbar-la.

Més d'un 15% de les persones treballadores són víctimes de mobbing a Espanya, xifra superior a la mitjana europea a 6 punts. Entre elles, la majoria són dones entre 35 i 55 anys.

Coneixent les dades, és imprescindible que les empreses prenguin mesures de prevenció i que les víctimes denunciïn la situació. I en aquest sentit, pot ser fonamental l'assistència d'un despatx d'advocats laboralista especialitzat en mobbing.

Aquest és el cas de Forcam Advocats. La nostra llarga trajectòria com a advocats experts laboralistes ens permet ajudar les empreses a mitigar els riscos d'assetjament laboral a la seva organització, així com defensar els drets de les persones que el pateixen.

Oferim servei i assessorament jurídic a tot el territori nacional i internacional, tant a clients nacionals com estrangers. Disposem d'oficines a Barcelona, ​​Tarragona, Reus i Tàrrega, però podem atendre tant presencialment com a distància, fins i tot en anglès, francès i alemany.

Advocats especialistes en mobbing i assetjament laboral

Moltes conductes habitualment tolerades a l'ambient laboral constitueixen “mobbing”. De la mateixa manera, hi ha situacions desagradables que no poden ser categoritzades com a assetjament laboral.

Precisament per això, denunciar una situació d'assetjament a la feina amb èxit requereix l'assistència i el consell d'advocats laboralistes especialitzats en l'assetjament laboral. I aquí és on l’ajuda d’un despatx com Forcam Advocats pot marcar la diferència.

Som advocats laboralistes amb una dilatada experiència a defensar aquest tipus de casos, per la qual cosa podem oferir un assessorament integral i preservar els drets de les persones que el pateixen.

Combatem tota mena d'assetjament laboral

Un dels elements que fa complex detectar i combatre l'assetjament laboral és que engloba diferents tipus de fustigació. Tradicionalment, s'ha diferenciat entre l'assetjament vertical i horitzontal.

L'assetjament vertical és el que es produeix per un superior als subordinats (descendent o bossing) o per aquests al seu superior o comandaments intermedis (ascendent). És, potser, el tipus de mobbing més comú i evident, ja que deriva de les relacions de poder a la relació laboral.

Per la seva banda, l'assetjament horitzontal és el que es pateix entre companys i companyes de feina. Tendeix a ser més subtil ia provocar més sensació d'indefensió. Però la víctima ha de saber que continua comptant amb suport legal per respondre aquesta situació.

Més específiques són altres conductes d'assetjament a la feina, com l'assetjament sexual o la violència física. En aquest cas, les conductes podrien arribar a tenir rellevància penal, per la qual cosa convé denunciar-les amb l'ajuda de despatxos multidisciplinaris com el nostre. Comptem amb advocats penalistes especialitzats per oferir una defensa integral davant de les conductes d'assetjament.

Reivindiquem els vostres drets en cas de mobbing

Depenent de la situació de fustigació generada a l'àmbit laboral, el catàleg de drets de la víctima serà més o menys ampli. Aquests solen incloure la possibilitat d’exigir indemnitzacions i adaptacions de les condicions de treball. També es permet l'extinció del contracte, si cal abandonar l'empresa.

Advocats Assetjament laboral

Necessita un advocat expert en mobbing i assetjament laboral?

Des de les nostres oficines a Barcelona, ​​Tàrrega, Tarragona i Reus podem oferir assessorament jurídic a persones treballadores a tot Espanya i a l'estranger. Atenem presencialment ia distància, i també en anglès, francès i alemany.

Oferim un assessorament altament especialitzat que inclourà consell en matèria laboral i penal. Els nostres advocats laboralistes són experts en combatre l'assetjament laboral i el mobbing i també poden confeccionar plans de prevenció per a l'empresa.

Combatre l'assetjament laboral és una prioritat pel nostre Ordenament Jurídic i pel nostre despatx. Per això, des de Forcam Advocats, us oferim un servei proper, altament especialitzat i personalitzat, que posarà fi ràpidament i efectivament a la situació de fustigació.

Contacta amb el nostre bufet d'advocats

Preguntes freqüents sobre l'assetjament laboral

Sí, i no cal que ho faci renunciant a la indemnització. Des de Forcam Advocats extingirem el seu contracte mantenint tots els seus drets laborals.

Sí. Encara que la seva quantia depèn del cas, a Forcam Advocats sempre lluitarem perquè obtingui una indemnització justa.

Contactar de forma immediata amb els nostres advocats laboralistes i denunciar la situació d'assetjament laboral, per evitar que l'assetjador segueixi fustigant a vostè i altres persones.

Dedicació, experiència, comprensió i perfils adaptats específicament a cada situació. Una solució ràpida, efectiva i respectuosa amb els drets laborals.