Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Forcam Advocats

Forcam Advocats Barcelona

El despatx d'advocats a Barcelona 


Forcam Advocats Barcelona, està ubicat a una de les zones més ben comunicades de la ciutat, amb facilitat per accedir amb transport públic i amb transport privat. Està ubicat al C/ Can Ràbia 3-5, Planta 4, Barcelona CP 08017 (Barcelona). Disposem d’unes instal·lacions modernes i adaptades als nous temps, dividides en diferents espais.

Forcam Advocats Barcelona constitueix la seu central del despatx, i on treballen la major part dels advocats de la nostra firma. El nostre despatx d'advocats de Barcelona està format per advocats experts i amb experiència. Els nostres advocats a Barcelona ofereixen assessorament jurídic de qualitat i molt especialitzat, donat que comptem amb advocats mercantils, advocats penalistes, advocats laboralistes, advocats experts en familia, advocats experts en recuperar deutes i advocats experts en Real Estate. 

Oferim serveis jurídics de qualitat a Barcelona i els seus voltants. 

Contacteu amb nosaltres si necessiteu assessorament legal personalitzat, de la mà dels millors advocats a Barcelona. 

Forcam Advocats Barcelona concep el tracte pròxim amb el client i la qualitat dels serveis, com un dels principals objectius del despatx. Els advocats que conformen el despatx d'advocats a Barcelona són advocats especialistes en una matèria del dret, i amb una dilatada experiència en litigació, aportant una garantia de solvència per al client. Els nostre despatx d'advocats a Barcelona ofereix serveis d'assessorament jurídic i assistència lletrada en litigis, tant a particulars com empreses.

A FORCAM ADVOCATS BARCELONA comptem amb els millors advocats a Barcelona.

Oferim serveis jurídics de qualitat a Barcelona i els seus voltants. 

Contacti amb el nostre Despatx d'Advocats