Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Advocats Cobrament de Deutes a Empreses

Advocats Cobrament de Deutes a Empreses

Hi ha diferents estratègies per cobrar deutes a empreses a Espanya. Conèixer el cas concret, el valor del deute i la relació amb el deutor són les claus per cobrar un deute.

A Forcam Advocats som especialistes cobrant deutes a Espanya. De manera que podem assessorar els nostres clients a l'hora de recuperar els seus impagaments oferint a cadascun una resposta adaptada a les seves necessitats. 

Si voleu cobrar un deute, i la quantia és superior a 12.000 €, Forcam Advocats és una de les seves millors opcions. Li oferim els nostres millors advocats de cobrament de deutes, perquè pugui recuperar el deute com més aviat millor. Treballem amb clients de tot Espanya que volen cobrar deutes elevats.

Ens ocupem de cobrar deutes a empreses espanyoles i internacionals, tant per via extrajudicial com judicial. Expliqueu-nos el vostre cas perquè estudiem les opcions més favorables i us ajudarem a recuperar el vostre deute. Contacti amb nosaltres

Advocats experts en el cobrament de deutes a empreses

A Forcam Advocats ens hem especialitzat en el cobrament de deutes d'empreses a Espanya. Atenem tant clients nacionals com internacionals, havent recuperat amb èxit quanties molt elevades.

Els nostres advocats de deutes, especialistes en el cobrament de deutes nacionals i internacionals, i experts en la recuperació d'impagats, es compten entre els millors d'Espanya. De manera que podem prestar un servei ràpid i efectiu en matèria de cobraments a empreses.

Realitzem cobraments de deutes amistosos i judicials 

Les reclamacions extrajudicials sovint són més beneficioses que les judicials i tenen una bona expectativa d'èxit. És comú que l'empresa interpel·lada compleixi la seva obligació quan rep el requeriment amistós d'un despatx d'advocats.

També és possible que calgui una negociació. Adaptar les condicions de pagament pot fer innecessari recórrer als tribunals, cosa que sol repercutir en una millor relació i una recuperació del deute més ràpid. 

Per descomptat, la clau de qualsevol reclamació amistosa per poder cobrar els deutes rau en què quedi adequadament documentada. És important dotar de força executiva l'acord. El que es pot fer, per exemple, per mitjà d'un reconeixement de deute.

En analitzar el vostre cas podrem informar-vos de si aquesta és una opció adequada per a vostè. En aquest cas iniciarem la reclamació amistosa immediatament. Es tracta d'una de les maneres més corrents de recuperar diners quan el deute afecta empreses espanyoles.

Cobrem deutes superiors a 12.000 €

La nostra principal recomanació és que el deute sigui superior a 12.000€. És cert que es poden cobrar deutes inferiors, però la majoria de vegades no resulta rendible.

En el nostre cas considerem que el procés ordinari judicial és l'idoni per recuperar un impagament amb garanties d'èxit. Per aquest motiu els nostres advocats experts en cobrament de deutes recomanen que el deute sigui superior a 12.000€.

Tramitem judicialment el cobrament de deutes a empreses a Espanya

Els procediments de reclamació es poden separar en dues fases o etapes. D'una banda, hi ha l'etapa declarativa, que no sempre cal. En aquesta classe de processos, la sentència donarà fe de l'existència, la quantia i l'exigibilitat del deute, i ordenar al deutor procedir al pagament. 

En cas que el deutor persisteixi en el seu incompliment, podria ser necessari tramitar la fase executiva. Aquesta és la que permet atacar-ne el patrimoni.

Des de Forcam Advocats prestem un servei de recuperació de deutes integral. Això implica que, al contractar-nos, ens encarregarem de tot el procés per a la seva major tranquil·litat. El nostre objectiu és cobrar el deute de forma íntegra com més aviat millor.

Advocats Cobrament de Deutes a Empreses

Necessita un advocat per cobrar un deute a Espanya?

Forcam Advocats és un referent nacional en matèria de recobrament de deutes a empreses. Si el procés s'ha de resoldre a Espanya i el deute és superior a 12.000 €, us recomanem contactar amb nosaltres. 

Analitzarem la vostra situació i us oferirem el millor pla per cobrar el deute de la vostra empresa. Explorarem tant les possibilitats judicials com extrajudicials i triarem les millors eines per recuperar els seus diners.

Podem atendre'l presencialment a les nostres oficines de Barcelona, ​​Tarragona, Reus i Tàrrega. A més, també us podem atendre a distància, ja que oferim un servei d'assessorament jurídic telemàtic (videoconferència, telèfon, correu, etc.), perquè els nostres clients puguin rebre l'assessorament dels nostres advocats experts en cobrament de deutes a empreses, des de qualsevol lloc. Treballem en clients Nacionals i Internacionals. 

Som advocats especialistes en el cobrament de deutes a empreses a Espanya. Si necessiteu recuperar els vostres diners contacteu ara amb nosaltres i uniu-vos als nostres clients satisfets.

Contacta amb el nostre bufet d'advocats

Preguntes freqüents en el cobrament de deutes a empreses

El més corrent és utilitzar el procés judicial ordinari, si bé hi ha altres formes de cobrar deutes, com el monitori o els processos canviaris.

Recomanem el cobrament de deutes judicials per quanties superiors a 12.000 €, per garantir les expectatives de cobrament.  

Sí, i la nostra experiència demostra que moltes vegades resulta recomanable intentar la via amistosa per a cobrar el deute l'abans possible. 

Perquè és important assessorar-se d'advocats amb experiència en el cobrament de deutes. Aquest és el cas de Forcam Advocats, que ens avala una llarga trajectòria d'èxits en el cobrament de deutes a Espanya.