Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Advocats Cobrament de Deutes Internacionals

Advocats Cobrament de Deutes Internacionals

A Forcam Advocats comptem amb advocats especialitzats en el cobrament de deutes internacionals. Reclamem deutes a Espanya i a altres països, sempre que el deute sigui elevat. Posem a la vostra disposició la nostra àmplia experiència per cobrar el deute i recuperar els diners, de forma ràpida i eficaç.

Disposem d'un servei específic de cobrament de deutes a la UE. Però també reclamem deutes d'empreses fora del territori comunitari. Entre altres, els Estats Units, Llatinoamèrica, Àsia i Austràlia. 

Hem conduït amb èxit aquest tipus de reclamacions tant per via judicial com extrajudicial. Treballem diàriament en la recuperació de crèdits a Espanya i a altres païssos, de manera que coneixem la pràctica comercial, administrativa i judicial i oferim solucions precises i efectives. 

Treballem amb particulars que ostenten grans crèdits, però sobretot ho fem amb empreses internacionals i multinacionals. Oferim serveis jurídics de qualitat a tot Espanya i a l'estranger.

Si teniu un deute que s'hagi de reclamar a Espanya o a altres païssos del món, contacti amb nosaltres per a què poguem proposar-li la millor estratègia legal per recuperar el deute. 

Advocats experts en el cobrament de deutes internacionals

Una de les primeres qüestions que cal determinar a l'hora de cobrar un deute internacional, és en saber quins són els òrgans judicials competents per resoldre una eventual demanda. En general són competents els jutjats espanyols quan així ho determini una clàusula d'un contracte o quan el deutor tingui el domicili a Espanya.

Si ens explica la seva situació podem determinar amb precisió quin és l’òrgan competent i, per tant, on s’ha de presentar la seva demanda. Som advocats especialistes en el cobrament de deutes internacionals i us representarem en tot el procediment per recuperar el deute.

Un dels avantatges de comptar amb el nostre despatx d'advocats és que us estalviareu tots els desplaçaments innecessaris. A més, els nostres advocats especialistes en la reclamació de deutes tenen una àmplia projecció internacional.

Reclamem deutes internacionals sempre que el deute sigui superior a 50.000€.

Gestionem cobraments de deutes internacionals per via extrajudicial

Abans darribar als tribunals pot ser convenient explorar la via amistosa. Especialment en el cas d'empreses que encara no han trencat la relació comercial amb els seus clients.

Per això solem intentar una solució extrajudicial prèvia a la presentació de la demanda. A Forcam Advocats comptem amb un llarg historial d'èxits en negociacions que permeten als nostres clients recuperar el deute, de manera que podríem evitar les molèsties que comporta un procés judicial a l'hora de reclamar el deute des de l'estranger.

Presentem la vostra demanda per recuperar un deute internacional

Tot i les diferències entre els Ordenaments Jurídics de cada Estat, els processos de reclamació tendeixen a ser semblants. En el cas espanyol, hi ha diferents procediments de reclamació.

Determinar el procediment aplicable o el més oportú requereix una certa experiència i coneixement de l'assumpte concret. En el nostre cas, i si és un deute internacional, desaconsellem la reclamació de deutes inferiors a 50.000 €, ja que podria resultar antieconòmic.

Estant davant d'un deute superior, i sempre que els tribunals espanyols siguin competents, podem presentar la seva demanda a Espanya. Aquest llindar ens permetrà acudir al judici ordinari, cosa que ens aporta més garanties i més expectativa d'èxit. En cas que el deute s'hagués de reclamar a un altre país, el representaríem en el procés de reclamació de deutes internacionals.

Podem legalitzar documents estrangers si són necessaris per reclamar el deute, i fins i tot els podem traduir a l'espanyol. També podem tramitar la fase executiva si el deutor, un cop condemnat a l'abonament del deute, persisteix al seu impagament.

En resum, ens encarreguem del procediment íntegre de reclamació de deutes. Nombrosos casos d'èxit avalen el nostre despatx d'advocats com un dels millors despatxos espanyols en matèria de reclamació de deutes internacionals.

Advocats Cobrament de Deutes Internacionals

Necessita un advocat per a cobrar un deute internacional?

Si heu de cobrar un deute internacional superior a 50.000 euros a Espanya o a altres països, Forcam Advocats és la millor opció. Som advocats especialitzats en la recuperació de deutes, per la qual cosa posem al vostre abast solucions a mida i els millors instruments estudiats prèviament pels nostres advocats especialistes en deutes internacionals.

Podem atendre'l presencialment a les nostres oficines de Barcelona, ​​Tarragona, Reus i Tàrrega. A més, també us podem atendre a distància, ja que oferim un servei d'assessorament legal telemàtic (videoconferència, telèfon, correu, etc.), perquè els nostres clients Nacionals i Internacionals puguin rebre l'assessorament dels nostres advocats experts en cobrar deutes internacionals de particular i empreses, des de qualsevol lloc.

Us evitarem tota mena de preocupacions, com la realització de tràmits i els desplaçaments. Només cal que ens apoderi perquè puguem representar els seus interessos a Espanya i en altres països. Prestem un servei especialment pensat per a la reclamació de deutes per part de particulars i empreses amb residència a Espanya, a la Unió Europea, o a un altre país. Contacti amb nosaltres, i reclamarem el deute internacional.

Contacta amb el nostre bufet d'advocats

Preguntes freqüents en el cobrament de deutes internacionals

Per garantir que pugui cobrar el deute internacional és important que us assessoreu d'advocats amb experiència en cobrar deutes internacionals elevats. A Forcam Advocats cobrem deutes a partir de 50.000 €.

Hi ha diversos procediments judicials per cobrar deutes internacionals a Espanya, com el verbal o l'ordinari, encara que recomanem anar al segon. Aconsellem iniciar el cobrament dels deutes quan els deutes han arribat com a mínim, als 50.000 €.

Sí. A més, n'hi ha prou que ens apoderin perquè puguem fer totes les gestions sense necessitat de visitar el país. A Forcam Advocats cobrem deutes estrangers a Espanya. 

Perquè és essencial que el despatx d'advocats tingui experiència per gestionar els impagaments d'empreses internacionals. Aquest és el cas de Forcam Advocats, que tenim una llarga trajectòria gestionant els impagaments de tot el món des d'Espanya.