Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Àrees de pràctica

Advocats de Família

FORCAM ADVOCATS presta serveis jurídics en dret de família a nivell nacional i internacional. Tenim un equip d'advocats que compta amb una llarga experiència en l'assessorament jurídic en dret de família. Som advocats especialistes en divorcis contenciosos i divorcis de mutu acord, a nivell nacional i internacional.

Altres de les especialitats que els nostres advocats de família realitzen són les negociacions familiars per culminar acords que protegeixin el patrimoni dels nostres clients. I és que al nostre despatx d'advocats ens caracteritzem en tenir una filosofia de pacte, som experts en la negociació i oferim alternatives al conflicte, amb l’objectiu de què els nostres clients tinguin una total satisfacció en la resolució de l'assumpte.

A FORCAM ADVOCATS, el nostre equip d'advocats especialistes en divorcis i negociacions familiars, acompanyen i guien el client en tot el procediment. I és que sabem que, en aquest tipus de procediments familiars, com són els divorcis, és summament important que estiguem a prop dels nostres clients, i que en tot moment se sentin recolzats de la mà dels millors advocats en dret de família.

Entre els nostres serveis, destaquem la redacció de capitulacions matrimonials, redacció d'acords a nivell patrimonial, divisió de la cosa comuna, processos de jurisdicció voluntària, etc.

Contacti amb nosaltres, i els nostres advocats especialistes en dret de família estudiaran el seu cas concret. Oferim assistència i assessorament en dret de família a nivell nacional i internacional. A més, comptem amb oficines a Barcelona, ​​Tarragona, Reus i Tàrrega.

Contacta amb el nostre bufet d'advocats

Preguntes freqüents

Per descomptat. Des de Forcam Advocats podem oferir tota l'assistència que necessita en el seu procés de divorci, sigui nacional o internacional.

Sí. Som especialistes en divorcis en litigació a seu espanyola, per la qual cosa podem representar-lo davant dels nostres òrgans jurisdiccionals.

Us ajudarem a arribar a un acord. Si no funciona, procedirem a la redacció i presentació de la demanda de divorci contenciós.

Sí. El nostre enfocament internacional ens permet prestar-vos serveis jurídics en el procediment de divorci en la seva llengua natal.

Per triar el millor règim de guarda i custòdia convindrà estudiar cada cas per separat, amb l’ajuda d’advocats especialistes en guarda i custòdia com els integrants del nostre despatx d’advocats.

Es pot sol·licitar un canvi de règim en aquells casos en què hagin variat substancialment i permanent les circumstàncies de la separació o divorci.

Perquè hi ha en joc la criança i educació dels seus fills i filles, i el nostre despatx és un dels millors en matèria de guarda i custòdia.

El temps de tramitació depèn de les circumstàncies de cada cas. Contacteu amb nosaltres perquè coneguem millor la vostra situació i puguem orientar-vos.

Des de Forcam Advocats creiem en la negociació familiar com la millor manera de resoldre disputes entre parents. La negociació familiar és més ràpida, pacífica i eficaç que acudir als tribunals.

Perquè els nostres advocats especialistes en Dret de Família i altres àrees jurídiques li podran oferir solucions integrals. Però, sobretot, perquè entenem la vostra situació i us aportarem una solució empàtica, duradora i efectiva.

La negociació familiar és més conciliadora que no pas la presentació de demandes de família. Ajuda a arribar a solucions més harmòniques i respectuoses amb els interessos de les parts.

Sí, però pot ser necessari dotar-ho de certa forma jurídica. Per això és important que els acords extrajudicials es facin per un despatx d'advocats amb experiència en dret de família, com Forcam Advocats.