Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Àrees de pràctica

Advocats de Deutes

FORCAM ADVOCATS presta serveis jurídics en reclamació de deutes a nivell nacional i internacional. Comptem amb un equip d'advocats que compta amb una llarga experiència en la reclamació de deutes i impagaments d'empreses i particulars.

Ens encarreguem de reclamar deutes d'elevada quantia de forma ràpida i eficaç, ja que comptem amb els millors advocats en la reclamació de deutes, factures impagades, recobrament de morosos, entre d'altres.

A FORCAM ADVOCATS som especialistes reclamant deutes a Espanya. A més, disposem d'un Departament específic de cobrament de deutes a la UE i a nivell internacional, reclamant deutes d'empreses que es troben fora del territori comunitari. Entre altres, els Estats Units, Llatinoamèrica, Àsia i Austràlia

De manera que podem assessorar els nostres clients a l'hora de recuperar els seus impagaments oferint a cadascun una resposta adaptada a les seves necessitats. 

Si vol recuperar un deute, i la quantia és superior a 6.000 euros, FORCAM ADVOCATS és la millor opció. Hem conduït amb èxit aquest tipus de reclamacions tant per via judicial com extrajudicial. Treballem diàriament en la recuperació de deutes a nivell nacional i internacional, de manera que coneixem la pràctica comercial i judicial, oferint solucions precises i efectives.

Els nostres clients són empreses i particulars que volen recuperar deutes d'elevada quantia, de la manera més eficient possible. Nombrosos casos d'èxit avalen FORCAM ADVOCATS com un dels millors despatxos espanyols en matèria de reclamació de deutes nacionals i internacionals.

Contacti amb nosaltres, i els nostres advocats especialistes en reclamació de deutes estudiaran el seu cas concret. Oferim assessorament jurídic en recuperació de deutes a nivell nacional i internacional. A més, comptem amb oficines Barcelona​​TarragonaReus i Tàrrega.

Contacta amb el nostre bufet d'advocats

Preguntes freqüents

Realitzem reclamacions per quanties superiors a 6.000 euros per garantir les expectatives de cobrament dels nostres clients.

Perquè ens avala una llarga trajectòria d'èxits i som un dels referents nacionals.

El més corrent és utilitzar el procés ordinari, si bé hi ha altres específics o sectorials com el monitori o els processos canviaris.

Sí, i la nostra experiència demostra que moltes vegades resulta recomanable intentar la via amistosa abans de presentar una demanda.

Per tal de garantir el millor servei als nostres clients, reclamem deutes de valor mínim de 6.000 euros.

Perquè tenim una trajectòria llarga gestionant els impagaments d'empreses de tot el món des d'Espanya.

Hi ha diversos processos de reclamació, com el verbal o l'ordinari, encara que recomanem acudir al segon. Per això aconsellem iniciar les reclamacions quan els deutes han arribat com a mínim, als 6.000 €.

Sí. A més, n'hi ha prou que ens apoderin perquè puguem fer totes les gestions sense necessitat de visitar el país.

A Forcam Advocats gestionem impagaments superiors a 6.000 euros. No hi ha quantia màxima, però reclamar deutes inferiors pot resultar antieconòmic.

Perquè som advocats especialistes en reclamació de deutes entre empreses a la Unió Europea, us atenem en el vostre idioma i posem a la vostra disposició una àmplia varietat de recursos.

A més dels procediments nacionals, podem utilitzar altres europeus, entre els quals destaca el procés monitori europeu.

Sí, a més caldrà fer-ho a Espanya quan hi hagi una reserva de jurisdicció o, si no n'hi ha, es tracti d'un demandat amb domicili a Espanya.