Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Advocats Divorcis

Advocats Divorcis

Som advocats experts en divorcis de mutu acord i divorcis contenciosos. Tenim una llarga trajectòria assessorant en procediments de divorci a matrimonis per gestionar els efectes del seu divorci amb èxit. Som advocats especialitzats en divorcis, i per això entenem la transcendència i la gravetat d'aquestes situacions en les vides de les persones afectades.

Els nostres advocats experts en divorcis s'encarreguen de tramitar divorcis oferint assessorament legal de qualitat. Gestionem els procediments de divorci de les famílies que resideixin a Espanya, i fins i tot els divorcis de les famílies que resideixen a l'estranger, o que necessiten que una resolució estrangera es reconegui al nostre territori.

La nostra filosofia consisteix a instar els procediments de divorci sempre atenent l'interès de cada client. Realitzem negociacions i ajudem les parts a entendre's, perquè no facin de la ruptura matrimonial una situació més desagradable per a si o els seus familiars. Particularment per als fills i filles.

Tot i això, som conscients que no sempre és possible arribar a un acord en un divorci. Per això els nostres advocats especialistes en divorcis poden tramitar el divorci mitjançant representació i defensa als Tribunals. Ens avalen centenars de divorcis d'èxit, en què hem defensat els interessos familiars i econòmics de clients de tot el món.

Estem especialitzats en la salvaguarda de l'empresa familiar, els patrimonis elevats i les ruptures complexes. De manera que som la millor opció per a aquells divorcis en què un dels cònjuges (o tots dos) posen en joc quantiosos interessos econòmics. Contacti amb nosaltres.

Advocats especialistes en divorcis

Des de Forcam Advocats apostem per gestionar els divorcis sempre pensant en els interessos dels nostres clients. A més, i sempre que sigui possible, ens encarreguem de negociar per evitar conflictes entre les parts. Això resulta particularment important en aquells casos en què fruit del divorci hi ha fills menors afectats. Però també podem defensar els seus interessos davant dels tribunals en cas que calgui recórrer al divorci contenciós.

Gestionem divorcis de mutu acord

Tal com informen els nostres advocats experts en divorcis, sempre que les parts siguin capaces d'arribar a un acord al voltant de les conseqüències jurídiques i econòmiques del divorci, aquest es podrà tramitar mitjançant el procediment de divorci de mutu acord.

Gestionem divorcis contenciosos

Així, el procediment de divorci serà més complex en aquells casos en què no s'aconsegueixi signar un conveni regulador i el divorci de mutu acord no sigui recomanable. Per això us oferirem assessorament legal de qualitat des del primer moment que acudiu al nostre despatx d'advocats, donant-vos les recomanacions necessàries per tramitar el divorci contenciós amb èxit i obtenir grans resultats.

Prepararem una demanda de divorci contenciós, atenent els seus interessos, la seva situació amb els seus fills menors (en el cas d'haver-hi), i protegint sempre el seu patrimoni i els seus interessos econòmics. Els nostres advocats especialistes en divorcis, compten amb experiència i un alt nivell d'especialització en matèria de divorcis, per representar-lo amb garanties davant dels tribunals.

Tramitem el conveni regulador o la demanda de divorci

Sigui quina sigui la via a què haguem de recórrer, ens encarregarem íntegrament de tots els tràmits. Redactarem i protocol·litzarem el seu conveni regulador de divorci o, en cas de no arribar a un acord en el divorci, redactarem i presentarem la seva demanda de divorci.

Tramitem divorcis internacionals

Si concorren elements d'estrangeria al divorci o cal obtenir l'exequatur de resolucions estrangeres també podrem gestionar el divorci. Forcam Advocats, a través dels nostres advocats de divorcis, ens caracteritzem pel nostre enfocament internacional, així que podrem fer tots els tràmits reduint els seus desplaçaments.

Us ajudem a protegir el vostre patrimoni davant d'un divorci

Sabem que el patrimoni personal és un dels elements en risc en qualsevol procés de divorci. I estem preparats per defensar allò que és seu. Hem dedicat molts anys a protegir el patrimoni dels nostres clients després dels seus divorcis, de manera que podeu aprofitar la nostra experiència per salvaguardar els vostres interessos.

Advocats Divorcis

Necessita un advocat expert en divorcis?

Si necessiteu assessorament legal en matèria de divorcis us recomanem contactar amb el nostre despatx d'advocats perquè puguem estudiar el vostre cas. A Forcam Advocats som especialistes en Dret de Família. Sabem gestionar els divorcis amb el tacte que mereix la situació i els coneixements tècnics propis del camp. 

Podem atendre'l presencialment a les nostres oficines (Barcelona, ​​Tarragona, Reus, Tàrrega), o a distància, de forma telemàtica (mitjançant zoom, Skype, telèfon, etc), ja que tramitem divorcis a nivell nacional i internacional. 

La nostra experiència en divorcis us permetrà tramitar el divorci amb èxit, i aconseguir protegir els vostres interessos personals, patrimonials i econòmics. Els nostres advocats de divorcis es caracteritzen per la seva experiència, professionalitat i proximitat. Si voleu divorciar-vos, i rebre assessorament legal de qualitat en matèria de divorcis, contacteu amb nosaltres.

Contacta amb el nostre bufet d'advocats

Preguntes freqüents sobre els divorcis

Per descomptat. Des de Forcam Advocats podem oferir tota l'assistència que necessita en el seu procés de divorci, sigui nacional o internacional.

Sí. Som especialistes en divorcis en litigació a seu espanyola, per la qual cosa podem representar-lo davant dels nostres òrgans jurisdiccionals.

Us ajudarem a arribar a un acord. Si no funciona, procedirem a la redacció i presentació de la demanda de divorci contenciós.

Sí. El nostre enfocament internacional ens permet prestar-vos serveis jurídics en el procediment de divorci en la seva llengua natal.