Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Advocats en Contractació Mercantil

Advocats en Contractació Mercantil

La redacció i la revisió de contractes mercantils internacionals són dues tasques crítiques a l'hora de garantir els drets de les parts, evitar conflictes i, si escau, exigir-ne el compliment d'obligacions. Tot i això, l'element internacional pot fer necessària l'actuació d'advocats especialistes en dret d'empresa, amb una dilatada experiència.

Per això convé buscar un despatx d'advocats especialitzat en dret d'empresa, i experts en la redacció i la revisió de contractes internacionals a l'hora de desenvolupar aquestes tasques. I en aquesta matèria Forcam Advocats és un dels principals despatxos d'advocats d'Espanya.

Disposem d'un equip compost per advocats de diverses àrees: Dret Societari, Mercantil, laboral… Donat que oferim assessorament jurídic integral a empreses nacionals i internacionals, els nostres professionals poden encarregar-se de les tasques de redacció i revisió de contractes internacionals, així com de la reclamació judicial i extrajudicial.

Si necessiteu un despatx d'advocats especialitzat en la revisió de contractes mercantils entre empreses internacionals no dubteu a contactar amb nosaltres. La nostra experiència a la pràctica mercantil internacional ens converteix en una de les millors opcions per assessorar en matèria de contractació internacional.

Advocats Experts en Contractes Mercantils Nacionals i Internacionals

La contractació mercantil internacional presenta certes complexitats associades, generalment, a l'entrada en joc de dos o més Ordenaments Jurídics diferents. Així, la majoria dels Estats disposen d'una regulació similar (especialment dins de la Unió Europea), però hi ha detalls i diferències subtils el maneig dels quals requereix de certa experiència.

Per això convé contractar un despatx d'advocats especialitzat si cal serveis de redacció i revisió de contractes internacionals. Des de Forcam Advocats

Des de Forcam Advocats prestem aquest servei, així com la reclamació de l'extinció o el compliment d'obligacions quan calgui.

Assessorem en la redacció i revisió de contractes mercantils a nivell internacional

Els anys d'experiència a les nostres esquenes ens han permès assessorar en matèria de contractació mercantil internacional centenars d'empreses de tot el món en diverses situacions.

Gràcies a això estem habituats a treballar amb totes les figures contractuals pròpies del trànsit mercantil. A més, entenem les necessitats dels nostres clients i ens podem anticipar a conflictes potencials a l'àmbit de l'empresa.

Gestionem tota mena de contractes mercantils d'empreses internacionals

Des de Forcam Advocats podem ajudar-lo a redactar, revisar i fins i tot exigir el compliment o resolució de contractes internacionals de tota mena.

Documentem les transmissions dineràries mitjançant els contractes de compravenda, la permuta o la cessió.

També podem regular les vostres col·laboracions mitjançant contractes com el d'agència, mandat o franquícia. Adaptem la redacció a la normativa de cadascun dels Estats implicats i comprovem la correcció legal i formal del document.

Habitualment treballem amb contractes de transport, garantia, assegurança, dipòsit, conservació o custòdia. També amb contractes relatius a la investigació i a la cessió de drets de propietat intel·lectual i industrial.

Formalitzem els seus drets, obligacions i compromisos per escrit, dotant el document de la major força legal per aportar seguretat jurídica. Podem treballar en anglès, espanyol, francès i alemany o encarregar la traducció jurídica o jurada a traductors oficials de confiança.

 • Contractes de compravenda
 • Contractes de distribució
 • Contractes d'obra
 • Contractes de subministrament
 • Contractes d'arrendament
 • Contractes de franquícia
 • Contractes de comissió
 • Contractes de leasing
 • Contractes de rènting
 • Contractes d'agència
 • Contractes de transport
 • Contractes de R+D
 • Joint Venture
 • Contractes de garantia
 • Contractes de dipòsit
 • Contractes de custòdia
 • Contractes de préstec i crèdit
Advocats en Contractació Mercantil

Necessiteu un advocat per a la redacció i revisió de contractes mercantils?

Si esteu buscant un advocat per a la redacció i revisió de contractes internacionals necessita un despatx com el nostre. Coneixem totes les formes contractuals d'ús corrent a la pràctica mercantil i podem redactar contractes adaptats a les necessitats del client.

Us atenem en el vostre idioma, ja sigui a les nostres oficines de Barcelona, ​​Tarragona, Tàrrega o Reus oa distància. Estudiarem les seves necessitats i dissenyarem un contracte a mida, que garanteixi el compliment de les obligacions i permeti reclamar-ho davant dels tribunals si la contrapart incompleix el compromís.

Contacta amb el nostre bufet d'advocats

Preguntes freqüents sobre contractes mercantils

Sí. De fet, es tracta d'alguns dels contractes que més sovint elaborem.

Sí, tant per via judicial com extrajudicial, ia través de mètodes alternatius de resolució de conflictes (arbitratge, mediació, etc.).

Només caldrà saber més sobre el pacte que es vol documentar. Contacteu amb nosaltres per explicar-nos el vostre cas.

Sí. El nostre enfocament internacional ens permet atendre'l utilitzant la seva llengua natal.