Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Advocats Custòdia Fills

Advocats Custòdia Fills

Una de les qüestions més delicades i conflictives després de la dissolució matrimonial és la manera de regular la guarda i la custòdia dels fills comuns, per això és recomanable abordar la qüestió sota l'assessorament d'un advocat especialitzat en guarda i custòdia.

A Forcam Advocats som experts en Dret de Família. Hem sol·licitat i modificat amb èxit mesures paternofilials per a centenars de clients nacionals i internacionals.

La clau de la nostra forma de treball rau en la proximitat i l'eficiència. Els nostres advocats especialistes en dret de família ofereixen solucions efectives i adaptades a cada escenari. Primem la negociació i els acords amistosos, si bé defensem els nostres clients davant dels Tribunals quan l'acord és impossible.

En definitiva, prestem un servei integral, adaptat a cada client i situació. Si busqueu un despatx d'advocats especialitzat en la guarda i custòdia contacteu amb nosaltres perquè estudiem el vostre cas. Junts traçarem una estratègia que ens conduirà ràpidament i eficaçment al resultat desitjat.

Advocats especialistes en la guarda i custòdia dels fills

Els advocats de guarda i custòdia ens especialitzem en Dret de Família per incrementar les possibilitats que s'apliqui el sistema elegit pel nostre client. En alguns casos recomanem la guarda i custòdia individual, en altres la guarda i custòdia compartida, o simplement, un règim de visites. 

Oferim assessorament legal de qualitat mitjançant els nostres advocats de guarda i custòdia, fins i tot abans de la pròpia sol·licitud de guarda i custòdia, perquè els nostres clients entenguin quin és el règim més favorable si escau i quines són les possibilitats d'èxit de la seva sol·licitud. També sol·licitem les modificacions pertinents quan es produeixi un canvi en les circumstàncies que inicialment es van tenir en compte per regular la guarda i custòdia dels fills.

A més, en el cas de Forcam Advocats, oferim serveis legals en matèria de guarda i custòdia a clients nacionals i internacionals. A més, disposem d'advocats de guarda i custòdia experts en assumptes internacionals, per això estem acostumats a defensar els interessos de clients de tot el món. Especialment persones amb elevat valor adquisitiu.

Aconseguim la Guarda i Custòdia Exclusiva o la Guarda i Custòdia Compartida

El sistema de guarda i custòdia s'ha de pactar al conveni regulador de la separació o el divorci, o sol·licitar-se en demanda contenciosa. Abans de fer-ho convé estudiar quin és el règim de guarda i custòdia que satisfarà millor les necessitats dels menors i del mateix sol·licitant, així que el nostre assessorament legal comença en aquesta etapa primerenca.

Quan hàgim analitzat les opcions i possibilitats d'èxit iniciarem la sol·licitud de procediment de guarda i custòdia, ja sigui per mitjà de negociacions extrajudicials o de la corresponent demanda de guarda i custòdia si la contrapart es nega a cedir.

Canviem el Règim de Guarda i Custòdia aplicable

El règim de guarda i custòdia aplicable es pot modificar quan concorren determinades circumstàncies. Principalment, es tracta que hi hagi hagut un canvi substancial i permanent en les circumstàncies que es van tenir en compte a l'hora de determinar el sistema aplicable de guarda i custòdia.

De manera que, quan es produeix aquest canvi en les circumstàncies, els nostres advocats especialistes en guarda i custòdia poden negociar o reclamar judicialment el canvi del règim de guarda i custòdia.

Gestionem les vostres demandes de Guarda i Custòdia des de l'estranger

Des de Forcam Advocats podem gestionar la vostra demanda de guarda i custòdia o iniciar negociacions des de l'estranger. Us evitem tots els desplaçaments innecessaris. 

En aquests casos, us ajudarem en tot el procediment de guarda i custòdia, i també us traduirem i legalitzarem els documents que siguin necessaris. Si s'haguessin de reconèixer resolucions estrangeres tramitarem el seu exequatur.

Els nostres advocats especialistes en guarda i custòdia disposen d'una àmplia experiència tractant amb clients nacionals i internacionals que tenen molts interessos en joc, ja sigui personal o econòmic.

Advocats Custòdia Fills

Necessita un Advocat de Guarda i Custòdia?

Contacteu amb nosaltres si busqueu un advocat expert en guarda i custòdia. Després d'estudiar el vostre cas us oferirem una atenció ràpida, propera i eficaç.

A Forcam Advocats pensem que la fixació del règim de guarda i custòdia dels fills menors és un dels elements més importants després de la ruptura de la parella. Per això resolem els conflictes entre la família i ens encarreguem de regular la guarda i custòdia de manera pròspera i pacífica.

Però també estem preparats per litigar en defensa dels seus interessos si les solucions extrajudicials no arriben a bon port. De manera que us recomanem contactar amb nosaltres si busqueu assessorament legal de qualitat per regular la millor guarda i custòdia possible dels vostres fills segons les vostres necessitats.

Contacta amb el nostre bufet d'advocats

Preguntes freqüents en la Guarda i Custòdia del fills

Per triar el millor règim de guarda i custòdia convindrà estudiar cada cas per separat, amb l’ajuda d’advocats especialistes en guarda i custòdia com els integrants del nostre despatx d’advocats.

Es pot sol·licitar un canvi de règim en aquells casos en què hagin variat substancialment i permanent les circumstàncies de la separació o divorci.

Perquè hi ha en joc la criança i educació dels seus fills i filles, i el nostre despatx és un dels millors en matèria de guarda i custòdia.

El temps de tramitació depèn de les circumstàncies de cada cas. Contacteu amb nosaltres perquè coneguem millor la vostra situació i puguem orientar-vos.