Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Àrees de pràctica

Advocats Laboralistes

FORCAM ADVOCATS presta serveis jurídics en dret laboral a nivell nacional i internacional. Comptem amb un equip d'advocats que té una llarga experiència en l'assessorament jurídic en dret laboral. Som advocats laboralistes especialistes en acomiadaments disciplinaris, acomiadaments objectius, acomiadaments improcedents i indemnitzacions, a nivell nacional i internacional.

El nostre equip d'advocats especialistes en acomiadaments el pot representar tant en via judicial a qualsevol Tribunal, com en qualsevol negociació extrajudicial per aconseguir-li una indemnització quantiosa i ràpida. Els clients agraeixen que davant d'un acomiadament o qualsevol altre assumpte laboral, els nostres advocats laboralistes defensin els seus interessos amb diligència i rapidesa, sempre procurant la satisfacció total del client. 

Una altra de les especialitats que els nostres advocats laboralistes realitzen són el “mobbing” i l'assetjament laboral. La nostra llarga trajectòria com a advocats experts laboralistes ens permet ajudar a les empreses a mitigar els riscos d'assetjament laboral a la seva organització, així com defensar els drets dels treballadors que el pateixen.

Els advocats laboralistes de FORCAM ADVOCATS són experts en la negociació i la conciliació d'acords en els procediments laborals. Les negociacions i les conciliacions laborals ofereixen a les parts la possibilitat d'arribar a un acord abans que intervingui el jutge. Amb això es pretén que les solucions siguin amistoses, més pacífiques, realistes i adequades a la situació concreta on ha aparegut el conflicte.

És important comptar amb l'assistència d'advocats laboralistes amb experiència a l’hora de negociar, aquest és el cas de FORCAM ADVOCATS, que comptem amb els millors advocats en dret laboral per garantir l'èxit d'una negociació laboral.

Contacti amb nosaltres, i els nostres advocats especialistes en dret laboral estudiaran el seu cas concret. Oferim assistència i assessorament en dret laboral a nivell nacional i internacional. A més, comptem amb oficines Barcelona​​TarragonaReus i Tàrrega. 

Contacta amb el nostre bufet d'advocats

Preguntes freqüents

En la majoria dels casos, sí. Contacti amb Forcam Advocats i estudiarem la seva situació concreta.

Només 20 dies, de manera que la rapidesa a contactar amb advocats experts en acomiadaments és clau en aquest tipus de processos.

Encara que no és legalment exigible, sí que és altament recomanable si vol tenir èxit en les seves reclamacions.

Perquè som advocats laboralistes experts en acomiadaments i us oferirem una solució ràpida i efectiva, explotant totes les vies al vostre abast per restablir els vostres drets i percebre una indemnització.

Sí. Encara que la seva quantia depèn del cas, a Forcam Advocats sempre lluitarem perquè obtingui una indemnització justa.

Sí, i no cal que ho faci renunciant a la indemnització. Des de Forcam Advocats extingirem el seu contracte mantenint tots els seus drets laborals.

Dedicació, experiència, comprensió i perfils adaptats específicament a cada situació. Una solució ràpida, efectiva i respectuosa amb els drets laborals.

Contactar de forma immediata amb els nostres advocats laboralistes i denunciar la situació d'assetjament laboral, per evitar que l'assetjador segueixi fustigant a vostè i altres persones.

Tot al contrari. De vegades fins i tot cal intentar arribar a un acord abans de presentar la demanda laboral. Acord en què pot comptar amb el suport de Forcam Advocats.

La negociació laboral permet explorar solucions més pacífiques i beneficioses per a tots els implicats. Acostuma a ser més ràpida i eficaç que anar a judici i és més respectuosa amb la relació laboral.

Hi ha una sèrie de situacions en què la llei exigeix ​​la negociació laboral. Per exemple, a la fixació del pla d'igualtat, abans de prendre mesures col·lectives o en alguns acomiadaments. Contacti amb els nostres advocats laboralistes, sense compromís.

Com a advocats laboralistes amb una dilatada experiència, a Forcam Advocats coneixem les línies vermelles que no es poden creuar. A més, la nostra experiència fa que ens haguem enfrontat a situacions molt dispars i complexes, per la qual cosa tenim solucions per a tots els conflictes.