Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Àrees de pràctica

Advocats Mercantils

FORCAM ADVOCATS presta serveis jurídics en Dret Mercantil a nivell nacional i internacional. Comptem amb un equip d'advocats que compta amb una llarga experiència en l'assessorament legal a empreses i societats.

Com a advocats especialitzats en assessorament legal a empreses i Societats, sabem que les necessitats de les companyies són molt variades. Des de l'elecció de la seva forma jurídica i constitució, fins a la seva gestió diària, passant de vegades per la venda, o, al pitjor escenari, el concurs de creditors.

Per això, és important comptar amb l'assessorament legal dels millors advocats en empreses i Societats, com és el cas de FORCAM ADVOCATS, que defensarà els seus interessos amb diligència i rapidesa, operant a tot el territori nacional i internacional.

A més, els nostres advocats especialistes en dret d'empresa poden encarregar-se de les tasques de redacció i revisió de contractes mercantils nacionals i internacionals, així com de la reclamació judicial i extrajudicial. Des de FORCAM ADVOCATS ens encarreguem de redactar, revisar i fins i tot exigir el compliment o resolució de contractes mercantils a empreses nacionals i internacionals de tota mena.

Una altra de les especialitats que oferim és la fiscalitat i la gestió d'impostos en empreses. Comptem amb advocats fiscalistes especialitzats en l'assessorament fiscal i legal a empreses nacionals i internacionals. Oferim assessorament fiscal a empreses de tot el món, ocupant-nos de tota la planificació fiscal de la Societat per obtenir més beneficis fiscals.

Contacti amb nosaltres, i els nostres advocats especialistes en Dret Mercantil estudiaran el seu cas concret. Oferim assistència i assessorament legal a empreses i Societats a nivell nacional i internacional. A més, comptem amb oficines Barcelona​​TarragonaReus i Tàrrega. 

Contacta amb el nostre bufet d'advocats

Preguntes freqüents

A Forcam Advocats oferim un servei d'assessorament 360º, que cobreix totes les àrees que pugui necessitar: societari, laboral, fiscal, mercantil, concursal, penal...

Des de Forcam Advocats recomanem l'assessoria preventiva com a evitar riscos, conflictes i sancions i millorar la solvència tècnica i econòmica de l'empresa.

Sí. Representem molts clients internacionals i podem atendre'l en el seu propi idioma.

És pràcticament imprescindible per a qualsevol projecte ambiciós, i en contractar Forcam Advocats no necessitarà un departament jurídic a la seva pròpia empresa.

Només caldrà saber més sobre el pacte que es vol documentar. Contacteu amb nosaltres per explicar-nos el vostre cas.

Sí, tant per via judicial com extrajudicial, ia través de mètodes alternatius de resolució de conflictes (arbitratge, mediació, etc.).

Sí. De fet, es tracta d'alguns dels contractes que més sovint elaborem.

Sí. El nostre enfocament internacional ens permet atendre'l utilitzant la seva llengua natal.