Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Àrees de pràctica

Advocats Real Estate

FORCAM ADVOCATS compta amb un destacat i ampli grup de professionals en Dret Civil. Dins de cada àmbit comptem amb advocats especialistes en cadascuna de les àrees del dret civil, donant servei a les problemàtiques relacionades amb reclamacions de quantitat, deutes, indemnitzacions, negligències per mala praxi, gestió dels contractes de compravenda, arrendaments urbans i rústics, processos successoris i herències, etc.

A més, som un despatx especialista en negociacions i mediacions com a via alternativa a la resolució de conflictes. Creiem en el diàleg i en l'acord per aconseguir la màxima satisfacció del client.

FORCAM ADVOCATS compta amb diferents oficines per estar més a prop dels nostres clients. Si necessites assessorament en dret civil, pots trobar-nos a les nostres oficines de Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega, i sol·licitar una consulta amb els nostres advocats.

Contacta amb el nostre bufet d'advocats

Preguntes freqüents

Sí. Només necessitarem que ens atorgui poders i podrem representar els seus interessos sense que necessiti viatjar a Espanya.

Per descomptat. De nou, n'hi ha prou que ens apoderi com els seus representants perquè li puguem garantir la màxima comoditat en la gestió del seu patrimoni.

Sí. El caràcter internacional de Forcam Advocats fa que comptem amb advocats especialistes en Real Estate capaços de prestar serveis en anglès, francès i alemany.

Sí, en tots els casos. L'assistència lletrada de Forcam Advocats us ajudarà a evitar riscos, aprofitar oportunitats i garantir l'èxit de l'operació.