Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Advocats Reclamació de Deutes

Advocats Reclamació de Deutes

Comptem amb els millors advocats en reclamació de deutes a nivell nacional i internacional. Som advocats especialistes en la reclamació de deutes elevats a empreses i particulars. Reclamem deutes per la via judicial i per la via extrajudicial. 

A Forcam Advocats portem anys especialitzats en la reclamació de deutes. Això, unit a la nostra projecció internacional, ens ha convertit en referents en matèria de reclamació de deutes entre empreses i particulars. 

Reclamem deutes a tot Espanya, i també a l'estranger, al comptar amb departaments de reclamació de deutes nacional i internacional.

El nostre equip d'advocats expert en la reclamació de deutes té experiència i un alt nivell de coneixement en matèria de reclamació i recuperació de deutes. Gràcies a això, podem reclamar deutes elevats entre empreses, professionals i particulars a Espanya i a la UE, tant a través de processos europeus (com el monitori europeu) com dels que siguin aplicables a Espanya (monitori, verbal i ordinari) o per via extrajudicial.

Contacteu amb nosaltres si esteu buscant un despatx d'advocats de qualitat per reclamar deutes elevats. Estudiarem el vostre cas i us informarem sobre la viabilitat i detalls de la reclamació de deute.

Advocats especialistes en reclamació de deutes

La gestió de les reclamacions de deutes és una de les tasques clau per a qualsevol empresa, professional i particular. A Forcam Advocats som advocats especialistes en reclamació de deutes, sobretot quan són deutes elevats i complexos. Ens encarreguem de la gestió i la reclamació del deute, informant sempre als nostres clients de la viabilitat de la recuperació del deute. 

Reclamem deutes entre empreses i particulars 

Reclamem deutes elevats entre empreses i particulars, a partir de 12.000 €. Instem procediments extrajudicials i judicials, amb la intenció de recuperar el deute com més aviat millor. Hi ha diferents formes d'actuació per reclamar deutes elevats entre empreses. En funció del tipus de deute, instem un tipus de reclamació de deute o un altre. És important que la reclamació de deutes es faci tan aviat sigui possible, per evitar que les empreseses entrin en concurs de creditors

La filosofia de Forcam Advocats per reclamar deutes és efectiva i ràpida, a més a més utilitzem els mitjans necessaris amb l'objectiu de recuperar els deutes. En funció del tipus de deute, de l'empresa deutora, del grau de solvència, i de la informació que puguem tenir de l'empresa a través de les investigacions que el nostre despatx d'advocats realitza, intentem primer la via amistosa, i posteriorment, i solament en el cas que no resulti fructífera la via amistosa, reclamem el deute per la via judicial.

Sempre recomanem que la quantia que cal reclamar excedeixi els 12.000 €, per tal de comptar amb els millors mecanismes de reclamació de deute que ofereix l'ordenament jurídic.

Recuperem deutes per mitjà d'acords extrajudicials

La nostra experiència acredita que, tret de casos especials, resulta convenient intentar la recuperació extrajudicial del deute. Fins i tot en els casos en què això hagi de comportar una negociació, l'estalvi en temps i diners, i la menor agressivitat de la reclamació sol repercutir en beneficis per a totes les parts implicades.

El compliment dels acords extrajudicials és exigible davant dels Tribunals. De manera que podem aconseguir pactes sòlids de compliment obligat sense necessitat de passar pel Jutjat.

Reclamem deutes judicials

El procediment judicial de reclamació de deute és un procediment judicial senzill, molt útil i ràpid que serveix per reclamar deutes pendents de pagament de tota mena d'empreses, professionals, particulars, etc. Mitjançant aquest procediment judicial el nostre despatx d'advocats agilitza la reclamació de deutes pendents de pagament. Per poder reclamar el deute amb garanties és important que el deute pugui estar acreditat amb documentació, com són les factures, albarans, documents notarials, justificant de transferència bancària, reconeixement de deute, etc.

Hi ha diferents procediments judicials de reclamació de deute, com són el procediment monitori, el procediment canviari, i els procediments declaratius, entre ells, el verbal i l'ordinari. En funció del tipus de deute a reclamar, instem un procediment judicial o un altre. 

Abans d'iniciar un procediment judicial, els nostres advocats experts en reclamació de deutes estudien la viabilitat de la reclamació del deute, i en cas que sigui necessari duem a terme investigacions internes per assegurar-nos que el deute a reclamar judicialment es pugui recuperar de forma ràpida i eficaç.

Reclamem deutes internacionals 

La Unió Europea disposa de diferents processos i instruments per facilitar la reclamació de deutes entre els Estats Membres. Entre elles, la reclamació de gran quantia, el procés monitori europeu o l'ordre europea de retenció de comptes. A Forcam Advocats estem familiaritzats amb l'ús de totes aquestes eines, per això podem ajudar en la reclamació de deutes internacionals.

Advocats Reclamació de Deutes

Necessita un advocat per reclamar deutes?

La reclamació de deutes és el nostre àmbit d'especialització principal. Comptem amb experts advocats en reclamar deutes elevats, i gràcies a l'experiència dels nostres advocats en matèria de reclamació de deutes, recuperem els deutes de forma ràpida i eficaç.

Podem atendre'l presencialment a les nostres oficines de Barcelona, ​​TarragonaReus i Tàrrega. As, també us podem atendre a distància, ja que oferim un servei d'assessorament legal telemàtic (videoconferència, telèfon, correu electrònic, etc.), perquè els nostres clients puguin rebre l'assessorament dels nostres advocats experts en la reclamació de deutes de particulars i empreses. 

Si voleu reclamar un deute elevat, i voleu recuperar-lo al més aviat possible, contacteu amb nosaltres. Estudiarem la seva situació per determinar la millor estratègia de recuperació de deute i posarem a la vostra disposició l'experiència i especialització dels nostres millors advocats, experts en reclamació de deutes.

Contacta amb el nostre bufet d'advocats

Preguntes freqüents en la reclamació de deutes

A més dels procediments judicials de reclamació de deutes, podem utilitzar-ne d'altres, entre els quals destaca la demanda de monitori en reclamació d'un deute.

No hi ha quantia màxima ni mínima. No obstant, a Forcam Advocats recomanem reclamar deutes superiors a 12.000 €, ja que reclamar deutes inferiors pot resultar antieconòmic.

Sí, a més caldrà fer-ho a Espanya quan hi hagi una reserva de jurisdicció o, si no n'hi ha, el deutor tingui el domicili a Espanya.

És important que els advocats siguin especialistes en reclamació de deutes, a nivell nacional i internacional. Aquest és el cas de Forcam Advocats, que reclamem deutes de forma ràpida i eficaç.