Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Delictes contra la Salut Pública

Delictes contra la Salut Pública

Els delictes contra la salut pública són els relacionats amb l'elaboració, el subministrament o la comercialització de substàncies nocives per a la salut o productes químics que puguin causar estralls. Generalment es relacionen amb el tràfic de drogues o el narcotràfic, que és la seva versió més comú.

Estem davant de delictes particularment greus, que per això comporten importants penes de presó. A més, l'actuació de les autoritats a la seu judicial pot assolir el decomís, les sancions pecuniàries i fins i tot la imposició de condemnes a persones jurídiques o empreses.

Per això és crucial comptar amb un advocat penalista especialista en delictes contra la salut pública a l'hora de denunciar o defensar-se d'una acusació de narcotràfic. Aquest és el cas de Forcam Advocats, on comptem amb advocats penalistes experimentats al camp del tràfic de drogues i medicaments.

Si necessiteu assessorament altament especialitzat dels nostres advocats penalistes, contacteu amb nosaltres o visiteu les nostres oficines a Barcelona, ​​Tàrrega, Tarragona o Reus. Prestem servei a tot el territori espanyol, i comptem amb alguns dels advocats penalistes més preparats i experimentats en matèria de delictes contra la salut pública.

Advocats Especialistes en Delictes de Tràfic de Drogues

En castigar els delictes contra la salut pública, el nostre dret penal intenta protegir el benestar de les persones, enteses en un sentit col·lectiu.

Precisament per això es persegueixen accions com la producció o fabricació de substàncies químiques nocives. Tot i que també el transport o la distribució.

El delicte de tràfic de drogues o narcotràfic

El nostre Codi Penal imposa penes de presó a qui elabori substàncies nocives per a la salut, així com qui les despatxi, subministri o comerciï amb elles. També entren dins aquest epígraf els medicaments dús humà o veterinari i aquells en vies de recerca sense la deguda homologació.

Aquests delictes es poden cometre tant al trànsit ordinari com a través d'Internet o mitjans de telecomunicació. En aquest sentit, també es condemnen les accions publicitàries o promocionals. A més, s'admet la comissió per imprudència i es castiguen la provocació, la conspiració i la proposició.

Com altres delictes, el de narcotràfic s'agreuja quan hi concorren determinades circumstàncies. Per exemple, la participació en organització criminal o loferta a menors dedat o persones vulnerables.

Per què comptar amb un advocat penalista especialitzat en delictes contra la salut pública

Per defensar-se d'una acusació per narcotràfic, cal comptar amb el suport dels millors advocats penalistes. En primer lloc, per les conseqüències criminals de l'atribució de responsabilitat penal.

Com ja hem indicat, aquests delictes comporten llargues penes de presó. Però, a més, amb l'objectiu d'impedir que el presumpte delinqüent obtingui un lucre amb la conducta criminal, es poden decomissar equips, materials i efectes, així com mitjans, instruments i guanys.

En altres paraules, la responsabilitat derivada d'un delicte contra la salut pública assoleix el patrimoni de l'acusat. Tot això al marge de les multes que es poguessin imposar.

És més, les organitzacions i les persones jurídiques poden ser condemnades per aquest delicte. Condemnes que podrien anar des de les sancions pecuniàries fins a la intervenció o fins i tot l'extinció de la forma jurídica.

En segon lloc, no podem deixar de banda la lesió a l'honor que comporta una acusació per un delicte de tràfic de drogues. Qüestió que posarà en joc la defensa de la imatge de l'acusat, que probablement requerirà un esforç jurídic addicional per part de l'advocat penalista.
Delictes contra la Salut Pública

Necessita un advocat que el defensi del delicte de tràfic de drogues?

A Forcam Advocats comptem amb alguns dels millors advocats penalistes d'Espanya. El nostre despatx d'advocats ha elaborat estratègies de defensa efectives davant d'acusacions infundades de tràfic de drogues.

Si necessiteu que us defensem contacteu amb nosaltres perquè ens posem mans a l'obra. Comptem amb oficines a Barcelona, ​​Tarragona, Tàrrega o Reus. També pot contactar amb nosaltres a través de la nostra web o telefònicament, ja que treballem a tot el territori nacional.

Confieu només en els millors advocats en dret penal, els delictes contra la salut pública són dels més greus tant a nivell penal com social.

Contacta amb el nostre bufet d'advocats

Preguntes freqüents sobre els Delictes de Tràfic de Drogues

Sí, hi ha diferents estratègies. Però per triar la més indicada, els nostres advocats penalistes haurien d'estudiar el seu cas concret. Contacti ja amb nosaltres.

Es tracta de delictes contra la salut pública que, per la seva gravetat, engloben un gran nombre de conductes i formes de comissió.

Contacti immediatament amb Forcam Advocats. No faci cap actuació sense assistència lletrada, o podria perjudicar la capacitat de defensa.

Perquè som referents nacionals i no comptar amb la millor defensa penal en aquests casos podria tenir unes conseqüències nefastes per a vostè.