Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Delictes contra les Persones

Delictes contra les Persones

Si necessiteu l'assistència d'un advocat penalista especialitzat en delictes contra les persones, contacteu amb nosaltres. A Forcam Advocats comptem amb advocats penalistes experimentats en diferents tipus de delictes, incloent els delictes de lesions, abusos i agressions sexuals, amenaces, coaccions, violència de gènere, assetjament…

Aquests delictes es troben entre els més greus contemplats al Codi Penal. Raó per la qual és important comptar amb l'assessorament jurídic dels millors advocats penalistes a l'hora de presentar una denúncia o una querella o defensar-se'n.

El nostre despatx d'advocats el pot representar en tota mena de judicis: sumari, abreujat, ràpids, lleus… Disposem d'oficines a Barcelona, ​​Tarragona, Tàrrega i Reus, però també prestem servei a tot el territori nacional espanyol.

En contractar Forcam Advocats estarà contractant un despatx d'advocats referent en aquest àmbit del dret penal. Comptarà amb el nostre màxim compromís i amb l’experiència d’advocats penalistes altament especialitzats. A més, rebrà un tracte proper i personal, ja que entenem la gravetat d'haver estat víctima d'un delicte contra les persones.

Advocats Especialistes en Delictes d'Abusos Sexuals i Lesions

A Forcam Advocats estem especialitzats a perseguir delictes contra les persones. La doctrina categoritza com a tals aquells que atempten contra la vida, la llibertat o la integritat física o moral de les persones. Parlem, doncs, de delictes de considerable gravetat, habitualment castigats amb penes de presó.

Posem el màxim esforç a aconseguir la reparació de la víctima o, si més no, a evitar la sensació de desemparament o indefensió. Exigim la responsabilitat criminal del delinqüent als jutjats i tribunals de tot Espanya.

Delictes de lesions

Els delictes de lesions inclouen les conductes que deriven en un dany corporal o psicològic de la víctima. Depenent de les circumstàncies concurrents, la seva gravetat i pena associada pot diferir. En qualsevol cas, des de Forcam Advocats podem ajudar-lo a evitar que qualsevol tipus de lesió quedi impune.

Delictes d'abusos i agressions sexuals

Els delictes d'abusos i agressions sexuals inclouen conductes que atempten contra la llibertat i la indemnitat sexual. Poden cometre's en espais públics o de confiança, i també a través de les xarxes socials. Els nostres advocats penalistes especialitzats en delictes contra les persones disposen de l'experiència necessària per perseguir-los.

Delictes d'amenaces i coaccions

Els delictes d’amenaces i coaccions persegueixen atacar la llibertat de la víctima. Són delictes comuns, però no necessàriament de menys gravetat que els anteriors. Des de Forcam Advocats us ajudem a denunciar aquestes conductes criminals.

Delictes de violència de gènere

La violència de gènere suposa una agreujant específica per a delictes contra les persones quan existeix o ha existit relació conjugal o anàloga. A Forcam Advocats estem conscienciats en la lluita contra aquesta classe de delictes.

Delictes de stalking o assetjament

Els delictes de stalking o assetjament han proliferat amb l'expansió de les xarxes socials i l'ús de tecnologies de la informació i la comunicació. Tot i això, comptem amb eines per perseguir aquests delictes, tant en la seva modalitat digital com tradicional.

Presentem la seva denúncia o querella

La persecució del delicte es pot iniciar per mitjà de denúncia o querella. Aquesta es caracteritza per permetre que el querellant sigui part del procediment, mentre que a la denúncia el perjudicat/a serà part en el procediment en un moment posterior.

El representem en judicis penals de tota mena

Hi ha diferents tipus de judicis penals, depenent de la gravetat de la conducta perseguida i les circumstàncies concurrents. Els nostres advocats penalistes tenen experiència en tota mena de litigis: sumari, abreujat, ràpid i lleu, a tot el territori nacional.

Delictes contra les Persones

Necessita un advocat expert en delictes d'abusos sexuals i lesions?

El Dret Penal és una disciplina complexa, i per això convé denunciar els delictes amb l’ajuda d’un advocat penalista que estigui especialitzat en aquest tipus de delictes en concret. Si el que necessiteu és denunciar un delicte contra les persones, Forcam Advocats és el seu despatx.

No només us oferirem una resposta jurídica tècnica i efectiva, sinó que a més cuidarem de vostè durant tot el procés perquè la denúncia o querella no suposi una càrrega addicional. Coneixem la complexitat de la seva situació, així que ens encarregarem de tot per aportar-li la màxima tranquil·litat.

Contacta amb el nostre bufet d'advocats

Preguntes freqüents sobre els Delictes d'Abusos Sexuals i Lesions

Perquè comptem amb els millors advocats penalistes especialitzats en litigació en tota mena de processos (judicis penals i judicis ràpids).

Són aquells delictes que afecten la integritat física o psicològica, o bé la llibertat o la indemnitat sexual de les persones.

Sempre interessa que reculli l'auxili d'un despatx d'advocats penalistes especialitzats en delictes contra les persones, com Forcam Advocats, per conèixer totes les opcions a l'abast i les conseqüències.

Sempre que vulgueu formar part de l'acusació necessitareu presentar una querella. Podreu comptar amb la nostra ajuda.