Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Delictes Patrimonials

Delictes Patrimonials

Els delictes patrimonials són aquells que tenen contingut econòmic, afectant principalment el patrimoni de persones físiques o jurídiques. Parlem, per exemple, de robatoris, estafes o apropiacions indegudes.

A Forcam Advocats, a través dels nostres advocats penalistes us podem ajudar a denunciar aquests delictes o a presentar una querella amb elevades expectatives d'èxit. Analitzarem detingudament la vostra situació abans de traçar un pla d'acció i us informarem realista i transparentment de les possibilitats que arribi a bon port.

A més de la responsabilitat penal del delinqüent, reclamarem la seva responsabilitat civil, perquè el seu patrimoni quedi indemne una vegada tramitat el procés. Podem representar-lo en tota mena de judicis penals, i comptem amb advocats penalistes especialitzats estrictament en delictes patrimonials.

La nostra experiència en Dret Penal ens fa idonis per abordar aquesta mena d'assumptes. Us oferim un assessorament integral i representem els vostres drets i interessos davant l'òrgan jurisdiccional competent perquè el delinqüent no quedi impune i se n'indemnitzi la lesió patrimonial.

El podem atendre presencialment a les nostres oficines de Barcelona, ​​Tarragona, Tàrrega o Reus. També telemàticament, ja que treballem com a advocats penalistes de delictes patrimonials a tot Espanya.

Advocats Especialistes en Delictes de Robatori i Estafa

Els delictes patrimonials es troben entre els més freqüents. Tant les persones físiques com les persones jurídiques els poden patir i cometre'ls. A més a més, l'ús de les noves tecnologies ha introduït noves formes de comissió. Particularment els delictes d'estafa.

Els elements comuns a tots aquests delictes radiquen que afecten el patrimoni de la víctima. Però a Forcam Advocats portem molts anys protegint els interessos econòmics dels nostres clients als Jutjats Penals de tot Espanya.

Això implica que podem assessorar-lo i defensar-lo, ja sigui la víctima o una persona injustament acusada. A més, podem reclamar el restabliment del que s'ha detret.

Delictes de robatori

Els delictes de robatori impliquen una sostracció de cosa aliena sense el consentiment de la forquilla. Per garantir la seva comissió o la impunitat s'empra força en les coses o violència o intimidació en les persones, fet que afegeix una desvaloració a la conducta criminal.

Hi ha diferents variants del delicte de robatori, la persecució del qual pot comportar l'ingrés a la presó. Per tant, és important comptar amb l'assessorament d'advocats penalistes especialitzats en delictes contra el patrimoni. Tant a l'hora de presentar una denúncia o querella com de defensar-se'n.

Delictes d'estafa

A diferència dels robatoris, qui comet un delicte d'estafa no fa servir força, violència o intimidació, sinó prou engany. El que no resta gravetat a la conducta, sobretot quan les estafes tenen un gran nombre de víctimes o es prolonguen en el temps.

Tingueu en compte que els delictes d'estafa es poden cometre a través de mitjans informàtics, targetes de crèdit i dèbit i altres instruments tecnològics. Qüestió contemplada al Codi Penal. Per tant, sigui quin fos el mitjà en què es desenvolupi l'engany, l'Ordenament Jurídic ens permet perseguir el delinqüent i restablir el patrimoni de la víctima.

Delictes d'apropiació indeguda

Els delictes d'apropiació indeguda també consisteixen en una sostracció patrimonial il·lícita. No obstant, no es cometen mitjançant violència, intimidació, força o engany. El detractor ja tenia en el seu poder determinada cosa moble (diners, valors i altres efectes) i es nega a tornar-los.

Es tracta, doncs, d'un delicte freqüentment comès al si de relacions comercials i laborals. Això permet exigir la responsabilitat criminal i civil que sigui procedent en cada cas.

Delictes Patrimonials

Necessita un advocat expert en delictes de robatori i estafa?

A l'hora de denunciar un delicte patrimonial cal comptar amb el suport d'un advocat penalista especialitzat en aquesta mena de delictes. Des de Forcam Advocats el podem ajudar no només a exigir la responsabilitat del delinqüent, sinó també a exigir la restitució del seu patrimoni.

En cas d'haver estat injustament acusat podrem defensar-lo en tota mena de processos penals, ja que els advocats penalistes del nostre despatx són experts en matèria de delictes patrimonials. Contacteu amb nosaltres perquè puguem conèixer el vostre cas i traçar una estratègia ràpida i efectiva.

Contacta amb el nostre bufet d'advocats

Preguntes freqüents sobre els Delictes de Robatori i Estafa

Pot actuar civilment o penalment, però recordeu que res impedeix acumular ambdós tipus de responsabilitats.

Perquè comptem amb els millors advocats penalistes especialitzats en delictes patrimonials que podran defensar els seus interessos a qualsevol tipus de judici penal.

Sí, en tot cas. De fet, l'especialització és tan rellevant en el cas del Dret Penal que us recomanem contractar un despatx específicament especialitzat en delictes contra el patrimoni, com Forcam Advocats.

Es tracta de delictes que atempten contra el patrimoni duna altra persona física o jurídica.