Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Advocats experts, professionals i propers

Despatx d'advocats compromès amb els seus clients

FORCAM ADVOCATS es configura a l'actualitat com un despatx d'advocats amb oficines a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega. La nostra firma concep el tracte pròxim amb el client i la qualitat dels serveis, com un dels nostres principals objectius.

FORCAM ADVOCATS concep una manera d'entendre l'exercici de l'advocacia, des d'una vessant optimitzada i eficaç, convertint-se en una de les nostres grans virtuts, sent el client la nostra màxima preocupació. Aquesta proximitat és una de les nostres grans diferències amb les firmes més grans del sector, el tracte proper amb qui ho necessita.

Els nostres clients són empreses i particulars que aprecien la qualitat dels nostres serveis. Aquesta combinació d'ambició en el treball i grans clients ha situat al nostre equip en la cúspide de la professió.

Contacti amb nosaltres, oferim la modalitat d'assessorament jurídic presencial a cadascuna de les nostres quatre oficines (Barcelona, ​​Tarragona, Reus i Tàrrega). A més a més, adaptant-nos als nous temps, oferim un servei d'assessorament jurídic telemàtic perquè els nostres clients puguin contactar amb el nostre despatx d'advocats des de qualsevol lloc del territori nacional i internacional.

_ALT
Els nostres clients son empreses i particulars que aprecien la qualitat dels nostres serveis jurídics. El nostre objectiu és aconseguir la plena sastisfacció dels nostres clients, resolent amb èxit tots els assumptes legals. 

Contacti amb nosaltres, oferim assessorament legal personalitzat, de la mà dels millors advocats especialistes. 
La combinació d'ambició en el treball, experiència i proximitat, ens ha permès establir relacions duradores amb els nostres clients, i resoldre els assumptes legals amb èxit.
Despatx d'advocats de referència

Advocats experts

 FORCAM ADVOCATS ofereix assessorament jurídic de qualitat tan a particulars com a empreses, en les següents àrees de pràctica:

Comptem amb un equip d'advocats experts en Real Estate, compravenda d'immobles d'alt standing, inversions immobiliàries a Espanya, contractes de compravenda, tràmits notarials en Real Estate, assessorament jurídic en l'adquisició d'inmobles de luxe.

Comptem amb un equip d'advocats de familia, experts en divorcis de mutu acord i divorcis contenciosos a nivell nacional i internacional, negociacions familiars, procediments de guarda i custòdia, negociacions d'acords per protegir-ne el patrimoni, redacció de convenis i acords familiars.

Comptem amb un equip d'advocats laboralistes experts en acomiadaments objectius, acomiadaments disciplinaris, acomiadaments improcedents, mobbing, assetjament laboral, negociacions i indemnitzacions laborals, contractes d'alta direcció. Oferim servei a treballadors i empreseses nacionals i internacionals. 

Comptem amb un equip d'advocats mercantils experts en l'assessorament legal a empreses, constitució de Societats, redacció de contractes mercantils nacionals i internacionals, fiscalitat i gestió d'impostos a empreses, compravenda d'accions i participacions a Societats.

Comptem amb un equip d'advocats experts en deutes, reclamació de deutes nacionals i internacionals, reclamació de deutes a empreses de la UE, reclamació de deutes d'elevada quantia a empreses i particulars, negociacions complexes, reclamacions judicials i extrajudicials.

Comptem amb un equip d'advocats penalistes experts en l'assistència lletrada a comissària i jutjats, redacció de denúncies i querelles, dret penal de l'empresa, delictes de lesions, delictes de robatori, delictes d'abusos sexuals, delictes de tràfic de drogues i narcotràfic.

El nostre compromís, com a despatx d'advocats, és seguir treballant per una advocacia íntegra i de qualitat, al servei dels nostres clients.

Contacti amb el nostre Despatx d'Advocats