Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Tàrrega

_ALT

El nostre despatx d'advocats a Tàrrega

El nostre despatx d'advocats a Tàrrega està ubicat a un dels Palaus Patrimoni Arquitectònic de Catalunya, més representatius d’aquesta meravellosa ciutat comercial. Ens trobem al Palau Marquesos de Floresta, situat al C/ Carme nº 34 CP 25300 Tàrrega (Lleida), un gran edifici que destaca per la seva façana exterior i per trobar-se a l’eix principal i comercial de la ciutat.

A nivell representatiu, tots els advocats que conformen el despatx d'advocats a Tàrrega li oferiran un tracte proper, i li resoldran qualsevol controvèrsia que li sorgeixi. Des d’aquesta seu els nostres advocats i advocades especialistes, ofereixen assessorament jurídic amb Dret Mercantil, Dret Laboral, Dret Civil, Dret de Familia, Dret Penal i Reclamació de deutes. 

Forcam Advocats concep el tracte pròxim amb el client i la qualitat dels serveis, com un dels principals objectius del despatx. Els advocats que conformen el despatx d'advocats a Tàrrega són advocats especialistes en una matèria del dret, i amb una dilatada experiència en litigació, aportant una garantia de solvència per al client. El despatx d'advocats a Tàrrega ofereix serveis d'assessorament jurídic i assistència lletrada en litigis, tant a particulars com empreses.

Serveis legals que ofereix el nostre despatx d'advocats a Tàrrega:


Contacti'ns

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i enviar informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan destinats cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@forcamabogados.com. Informació Adicional: pot ampliar la informació a Política de Privacitat