Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Actualitat jurídica

Deutes

Com reclamar un deute contret a Espanya davant una empresa de la Unió Europea?

L'obertura del comerç internacional, porta amb si un seguit de mesures a empreses per reclamar un deute dins de la Unió Europea, que permet la protecció de tots els factors que influeixen i inverteixen en la realització d'activitats comercials i trading internacional. La Comunitat Europea ha instaurat una sèrie de normes de caràcter recíproc per a tota la Unió Europea, com per exemple la contractació de deutes entre empreses espanyoles i comunitàries.

Com reclamar el deute que tinc contra un altra empresa

En principi, les societats de capital, especialment les limitades i anònimes, solen respondre dels deutes generats per al desenvolupament de la seva activitat comercial, amb el capital social. No obstant això, davant l'estat d'insolvència d'una empresa es pot reclamar el deute directament als administradors. Aleshores, com puc reclamar el deute que tinc contra un altra empresa?

Reclamar deutes: Monitori notarial

Amb la promulgació de la Llei 15/2015, de 2 de juliol, de Jurisdicció Voluntària s'introdueix com a via extrajudicial la reclamació de deutes dineraris de naturalesa civil o mercantil, mitjançant expedient notarial denominat "monitori notarial".

Com reclamar un deute de forma ràpida?

Una de les millors formes per poder reclamar un deute de forma ràpida i efectiva és mitjançant la realització d'un procediment monitori. A Forcam Advocats comptem amb advocats especialitzats en la reclamació i recuperació de deutes.

1 de cada 4 empreses pateix impagaments

Coneixia que el 27% de les empreses pateix impagaments significatius? Si vostè vol recuperar un impagament o deute, contacteu amb nosaltres, comptem amb advocats especialistes en experiència en recuperar deutes d'elevada quantia.