Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Àrees de pràctica

Dret Civil a Barcelona

FORCAM ADVOCATS compta amb un extens equip de professionals en Dret Civil a Barcelona i les seves diferents submatèries. Disposem d'un equip d'advocats especialistes en Dret Civil. Oferint solucions jurídiques a les reclamacions de quantitat, indemnitzacions per danys en responsabilitat extracontractual i contractual, arrendaments, processos de compravenda, successions, herències, desnonaments.

Comptem amb advocats especialistes en negociació, mediació i arbitratge, fet que permet arribar a acords mitjançant el diàleg, per poder assolir els propòsits dels nostres clients.

FORCAM ADVOCATS disposa de diferents seus per poder donar un tracte més proper als seus clients. Adaptant-nos a les seves necessitats i a les seves diferents ubicacions empresarials. Si necessites un equip d'advocats experts en Dret Civil, pots trobar-nos a la nostra oficina de Barcelona. La nostra oficina de Barcelona ofereix abast territorial a tota l'àrea metropolitana de la Ciutat de Barcelona així com a les ciutats limítrofs de Badalona, ​​Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Gavà, Granollers, l'Hospitalet de Llobregat, Mataró, Rubí, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Sitges, Terrassa, Viladecans, Vilafranca de Penedès, Vilanova i la Geltrú.

Contacta amb el nostre bufet d'advocats