Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Àrees de pràctica

Dret Civil a Reus

FORCAM ADVOCATS és un despatx d'advocats amb especialistes en Dret Civil a Reus. Està format per un ampli equip d'advocats especialistes en totes les disciplines del Dret Civil. Entre les més destacades podem apreciar la resolució de conflictes jurídics en les disciplines de reclamacions de quantitat, indemnitzacions per danys, procediments d'arrendament i compravenda, procediments successoris relacionats amb testaments, donacions, legítimes.

El nostre despatx destaca per la capacitat de negociació dels seus advocats especialistes en Dret Civil. Aportant solucions en conflictes on és necessari aquest tipus de vies extrajudicials, per aconseguir la satisfacció de client.

FORCAM ADVOCATS disposa de diferents oficines al llarg del territori, per poder donar una resposta ràpida i eficaç als seus clients, sigui quina sigui, la seva ubicació geogràfica. La nostra oficina de Reus, ofereix abast territorial a la ciutat de Reus, a més de les àrees del Priorat, Terra Alta i ciutats com Cambrils, Gandesa, Montblanc, Mora d'Ebre, Salou, Tarragona, Valls.

Contacta amb el nostre bufet d'advocats