Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Àrees de pràctica

Dret Civil a Tarragona

FORCAM ADVOCATS està format per un conjunt d'advocats especialistes en Dret Civil a Tarragona i les seves submatèries. Estem constituïts per un extens equip d'advocats especialitzats en la resolució de les problemàtiques relacionades amb el Dret Civil. Tractant des de reclamacions de quantitat, indemnitzacions per danys, processos successoris, processos d'arrendament i compravenda.

Els nostres advocats són especialistes en la negociació i finalització dels procediments mitjançant acords, per a resoldre problemàtiques relacionades amb el Dret Civil mitjançant les vies extrajudicials.

FORCAM ADVOCATS disposa de diferents seus per oferir un tracte més proper amb el client allà on sigui. Si necessites un equip d'advocats experts en Dret Civil, pots trobar-nos a la nostra oficina de Tarragona. La nostra oficina de Tarragona, ofereix abast territorial a tota la ciutat i província de Tarragona a més de les ciutats d'Amposta, Cambrils, Gandesa, Móra d'Ebre, Reus, Salou, Torredembarra, Tortosa, Vendrell.

Contacta amb el nostre bufet d'advocats