Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Àrees de pràctica

Dret Civil a Tàrrega

FORCAM ADVOCATS és un despatx d'advocats format per un conjunt d'advocats especialistes en Dret Civil. Compta amb advocats especialistes en les diferents matèries i disciplines del Dret Civil. Entre les matèries objecte de pràctica, destaquem les controvèrsies legals en aspectes com reclamacions de quantitat, indemnitzacions per danys, procediments d'arrendament i compravenda, procediments successoris relacionats amb l'assessorament, la redacció i confecció de particions d'herències, testaments, donacions, legítimes.

El despatx ofereix un assessorament i una resolució de conflictes alternativa, oferint opcions de negociació, mediació i arbitratge en Dret Civil. Amb aquesta alternativa s'ofereix al client una resolució personalitzada i pactada entre les dues parts.

FORCAM ADVOCATS disposa de diferents seus al llarg del territori, aportant una resposta àgil i ràpida en qualsevol ubicació dels nostres clients, no important la ubicació geogràfica. La nostra oficina de Tàrrega, aporta un abast geogràfic a la província de Lleida, en ciutats com Agramunt, Artesa de Segre, Balaguer, Borges Blanques, Cervera, Guissona, la Seu d'Urgell, Lleida, Mollerussa.

Contacti amb el nostre Despatx d'Advocats