Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Àrees de pràctica

Dret Laboral a Barcelona

FORCAM ADVOCATS compta amb un extens equip de professionals en Dret Laboral a Barcelona. Disposem d'un equip d'advocats especialistes en Dret Laboral. Oferint solucions jurídiques a acomiadaments disciplinaris, acomiadaments objectius, acomiadaments col·lectius, reclamació de salaris, reclamació d'indemnitzacions per acomiadament, reclamació de prestacions per incapacitat temporal, reclamacions d'indemnitzacions per accident laboral, modificacions substancials de les condicions de treball, assetjament laboral, mobbing.

Comptem amb advocats especialistes en negociació i mediació laboral, fet que permet arribar a acords mitjançant el diàleg, per poder assolir els propòsits dels nostres clients.

FORCAM ADVOCATS disposa de diferents seus per poder donar un tracte més proper als seus clients. Adaptant-nos a les seves necessitats i a les seves diferents ubicacions empresarials. Si necessites un equip d'advocats experts en Dret Laboral, pots trobar-nos a la nostra oficina de Barcelona. La nostra oficina de Barcelona ofereix abast territorial a tota l'àrea metropolitana de la Ciutat de Barcelona així com a les ciutats limítrofs de Badalona, ​​Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Gavà, Granollers, l'Hospitalet de Llobregat, Mataró, Rubí, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Sitges , Terrassa, Viladecans, Vilafranca de Penedès, Vilanova i la Geltrú.

Contacti'ns

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i enviar informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan destinats cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@forcamabogados.com. Informació Adicional: pot ampliar la informació a Política de Privacitat