Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Àrees de pràctica

Dret Laboral a Reus

FORCAM ADVOCATS és un despatx d'advocats amb especialistes en Dret Laboral a Reus. Està format per un ampli equip d'advocats especialistes en totes les disciplines del Dret del Treball. Entre les més destacades podem apreciar els acomiadaments disciplinaris, acomiadaments objectius, acomiadaments col·lectius, reclamació de salaris, reclamació d'indemnitzacions per acomiadament, reclamació de prestacions per incapacitat temporal, reclamacions d'indemnitzacions per accident laboral, modificacions substancials de les condicions de treball, assetjament laboral , mobbing.

El nostre despatx destaca per la capacitat de negociació dels seus advocats especialistes en Dret Laboral. Aportant solucions en conflictes on és necessari aquest tipus de vies extrajudicials, per aconseguir la satisfacció de client.

FORCAM ADVOCATS disposa de diferents oficines al llarg del territori, per poder donar una resposta ràpida i eficaç als seus clients, sigui quina sigui, la seva ubicació geogràfica. La nostra oficina de Reus, ofereix abast territorial a la ciutat de Reus, a més de les àrees del Priorat, Terra Alta i ciutats com Cambrils, Gandesa, Montblanc, Mora d'Ebre, Salou, Tarragona, Valls.

Contacti'ns

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i enviar informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan destinats cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@forcamabogados.com. Informació Adicional: pot ampliar la informació a Política de Privacitat