Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Àrees de pràctica

Dret Mercantil a Barcelona

A FORCAM ABOGADOS comptem amb els millors advocats de dret mercantil a Barcelona. Comptem amb un equip d'advocats especialistes en l'assessorament a empreses i amb una dilatada experiència amb litigació, aportant una garantia de solvència per al client.

Els nostres advocats de dret mercantil s'encarreguen d'assessorar i redactar tot tipus de contractes mercantils: contracte d'agència, contracte de franquícia, contracte de distribució, contracte de prestació de serveis i logística, contractes de transports nacional i internacional, entre d'altres.

Els advocats de dret mercantil a Barcelona prestem assessorament continu a empreses en matèria de dret societari, assessorem integralment a societats, empreses familiars i qualsevol altre ens jurídic en les diferents fases de la seva activitat, donant suport i assessorant de forma contínua als òrgans de gestió i administració. A FORCAM ABOGADOS som especialistes en la creació i el disseny de Societats, i és que la experiència dels nostres advocats amb l'assessorament a empreses permet a les societats tenir un pla d'acció elaborat i supervisat en l'organització empresarial del seu negoci.

Els advocats de dret mercantil que conformen el despatx a Barcelona, ​​som especialistes en tractar problemàtiques de gran envergadura, ja que l'experiència dels nostres advocats permet fer front davant de tot tipus de problemes jurídics.

La satisfacció del client i la bona resolució dels conflictes és la nostra màxima preocupació, per això els nostres advocats de dret mercantil a Barcelona estan en contacte permanent amb les empreses, per millorar cada dia, i prevenir futurs conflictes.

El nostre despatx d'advocats a Barcelona brinda abast territorial a tota l'àrea metropolitana de la Ciutat de Barcelona i a les ciutats limítrofes de Badalona, ​​Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Gavà, Granollers, l'Hospitalet de Llobregat, Mataró, Rubí, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Sitges, Terrassa, Viladecans, Vilafranca de Penedès i Vilanova i la Geltrú.

Contacti'ns

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i enviar informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan destinats cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@forcamabogados.com. Informació Adicional: pot ampliar la informació a Política de Privacitat