Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Àrees de pràctica

Dret Mercantil a Reus

A FORCAM ABOGADOS comptem amb els millors advocats de dret mercantil a Reus. Comptem amb un equip d'advocats especialistes en l'assessorament a empreses i amb una dilatada experiència amb litigació, aportant una garantia de solvència per al client.

El nostre despatx d'advocats a Reus s'encarrega d'assessorar les societats i empreses que necessitin dels nostres serveis. Portem tots els tràmits legals de constitució, escissió, fusió i dissolució de societats, redactem acords i estatuts socials, resolem conflictes per la via judicial i extrajudicial, negociem amb altres empreses que estiguin en conflicte per aconseguir el millor acord possible, i ajudem al client a aconseguir els seus objectius.

Els advocats de dret mercantil que conformen el despatx a Reus, som especialistes en tractar problemàtiques complicades i delicades, ja que l'experiència dels nostres advocats en l'assessorament a empreses permet fer front a qualsevol problema que es plantegi amb un estudi sofisticat de cada cas.

Ens encarreguem d'assessorar i redactar tot tipus de contractes mercantils: contracte de distribució, contracte de franquícia, contracte d'agència, contracte de transport nacional i internacional, contracte de compravenda de mercaderies, contracte de prestació de serveis i logística, entre d'altres.

El nostre principal objectiu és la satisfacció del client, per aquest motiu els nostres advocats de dret mercantil a Reus estan en contacte permanent amb les empreses, per millorar cada dia, i prevenir futurs conflictes.

El nostre despatx d'advocats a Reus, ofereix abast territorial a la ciutat de Reus, a més de les àrees de Priorat, Terra Alta i ciutats com Cambrils, Gandesa, Montblanc, Mora d'Ebre, Salou, Tarragona i Valls.

Contacti'ns

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i enviar informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan destinats cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@forcamabogados.com. Informació Adicional: pot ampliar la informació a Política de Privacitat