Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Àrees de pràctica

Dret Mercantil

L'assessorament de FORCAM ADVOCATS a l'àrea de dret mercantil comprèn tot l'àmbit de les operacions empresarials, mercantils i financeres. Assessorem i redactem tota classe de contractes mercantils: agència, compravenda, distribució, franquícia, prestació de serveis i logística, entre d’altres.

En matèria de dret societari assessorem íntegrament a societats, empreses familiars i qualsevol altre ens jurídic en les diferents fases de la seva activitat, donant suport i assessorant de forma continua als òrgans de gestió i administració. Som especialistes dissenyant i implementant els diferents tipus d'estructures societàries, planificant el disseny i assessorament en la constitució de les diferents entitats jurídiques.

L'experiència dels nostres professionals en dret societari permet a les empreses tenir un pla d'acció elaborat i supervisat en l'organització empresarial de la seva empresa. Els advocats del despatx especialitzats en dret societari estan en contacte permanent amb les empreses, per millorar dia rere dia i prevenir futurs conflictes.

FORCAM ADVOCATS compta amb diferents oficines per estar més a prop dels nostres clients. Si necessites assessorament en dret mercantil, pots trobar-nos a les nostres oficines de Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega, i sol·licitar una consulta amb els nostres advocats.

Contacti'ns

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i enviar informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan destinats cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@forcamabogados.com. Informació Adicional: pot ampliar la informació a Política de Privacitat