Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Actualitat jurídica

Penal

Tot sobre el delicte de tràfic de drogues

El delicte de tràfic de drogues o narcotràfic és un dels més greus al nostre Ordenament Jurídic. Per aquest motiu, resulta molt recomanable contactar immediatament amb un advocat penalista expert en delictes de tràfic de drogues.

Tot sobre el delicte d'abusos sexuals

El delicte d'abusos sexuals és un dels delictes tipificats contra la llibertat i la indemnitat sexual. Si heu estat víctima d'un delicte d'abusos sexuals, contacteu amb el nostre despatx d'advocats i rebreu assessorament penal especialitzat.

Tot sobre el delicte de lesions

Els delictes de lesions cobreixen un ampli ventall d'agressions, de més o menys abast. Si necessiteu un advocat especialista en delictes de lesions, contacteu amb el nostre despatx d'advocats, i rebreu assessorament penal especialitzat.

Formes del delictes de lesions a Espanya

El delicte de lesions es pot cometre de diverses maneres. Cadascú implica un diferent esforç criminal i una major o menor perillositat o lesivitat. A Forcam Advocats tenim una àmplia experiència en delictes contra les persones, cosa que ens permet oferir aquesta classe d'assistència penal especialitzada.

Què fer si has estat víctima d'un robatori?

És possible que en algun moment siguis víctima d'un robatori o puguis presenciar algun, en aquests casos hi ha una sèrie de pautes que has de seguir, per tal de salvaguardar la teva integritat, i evitar que els delinqüents segueixin atemptant contra altres persones als carrers. Si has estat víctima d'un robatori has d'acudir a comissaria, i has de contractar els serveis d'un advocat especialista en dret penal.

Tot el que has de saber del delicte de lesions contra les persones

Es produeix un delicte de lesions quan es menyscabi la seva integritat corporal, la seva salut física o la seva salut mental. Per què es produeixi el delicte de lesions, i el presumpte delinqüent tingui penes de presó o multa, cal que es precisi d'assistència facultativa -medica- seguida de tractament mèdic o quirúrgic.

Tot el que cal saber sobre la nova llei de l'Eutanàsia

La Llei Orgànica que regula l'eutanàsia pretén legislar sobre la "bona mort" segons es desprèn de l'exposició de motius de la proposta. Podríem simplificar la seva definició definint-la com "acte per donar fi a la vida d'una persona, per voluntat expressa de la pròpia persona i per tal d'evitar un patiment innecessari".

M'han robat. Què faig?

Què és el delicte de robatori? Què puc fer si m'han robat? Quines classes de robatori existeixen? Quines penes té el delicte de robatori? Totes aquestes i altres preguntes seran resoltes.