Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Àrees de pràctica

Advocats Penalistes

FORCAM ADVOCATS presta serveis jurídics en Dret Penal a nivell nacional i internacional. Comptem amb un equip d'advocats que compta amb una llarga experiència en l'assessorament jurídic en Dret Penal. 

Som advocats penalistes, especialitzats en la defensa i l'assessorament de les conductes delictives, exercint tant la defensa com l'acusació en tota mena de procediments penals i instàncies. Ens encarreguem de la presentació i redacció de tota mena de denúncies i querelles penals, davant de comissària, fiscalia i Jutjats. 

A FORCAM ADVOCATS acompanyem i assessorem el client des de la comissió del delicte. Ens encarreguem de la defensa i acusació dels delictes econòmics (societaris, blanqueig de capitals, entre d'altres), delictes contra les persones (lesions, abusos sexuals, violència de gènere, entre d'altres), i delictes patrimonials (estafa, robatori, entre d'altres). 

Comptem amb advocats penalistes de prestigi, experts en l'assessorament penal a empreses i societats, per això ens convertim en advocats referents en matèria de compliment normatiu (Compliance Penal) i defensa penal des del primer moment.

Pel que fa als delictes contra la salut pública per tràfic de drogues, és imprescindible comptar amb el suport dels millors advocats penalistes. En primer lloc, a causa de les conseqüències criminals de la comissió daquest tipus de delictes. I, en segon lloc, perquè és summament important establir estratègies de defensa efectives davant d'acusacions infundades de tràfic de drogues.

A FORCAM ADVOCATS també estem especialitzats a perseguir delictes contra les persones. Com són els delictes contra la vida, la llibertat o la integritat física o moral de les persones. Parlem, doncs, de delictes de considerable gravetat, habitualment castigats amb penes de presó. Alguns d'aquests delictes són els delictes de lesions, abusos sexuals, violència de gènere, entre d'altres.

Comptem amb un Departament Penal especialitzat en els delictes patrimonials, com són els delictes d'estafa, robatori, apropiació indeguda, entre d'altres. Els nostres advocats penalistes s'encarreguen de la investigació i de l'averiguació de la comissió d'aquests delictes.

Contacti amb nosaltres, i els nostres advocats penalistes experts en Dret Penal estudiaran el seu cas concret. Oferim assistència i assessorament penal tan a particulars com a empreseses a nivell nacional i internacional. A més, comptem amb oficines Barcelona​​TarragonaReus i Tàrrega

Contacta amb el nostre bufet d'advocats

Preguntes freqüents

Les empreses poden ser penalment responsables quan es cometen delictes en nom o benefici, patint importants sancions que poden comportar la seva dissolució.

Sí, sempre que no compti amb un programa de compliance com els que prescriu el Codi Penal i elaborem i implantem des de Forcam Advocats.

Convé instaurar sistemes de corporate compliace, orientats a la detecció i prevenció del delicte ia l'aïllament de responsabilitats.

Perquè som advocats penalistes especialistes en l'assessorament legal a empreses nacionals i internacionals, i comptem amb excel·lents advocats penalistes que elaboraran la millor estratègia defensiva.

Es tracta de delictes contra la salut pública que, per la seva gravetat, engloben un gran nombre de conductes i formes de comissió.

Contacti immediatament amb Forcam Advocats. No faci cap actuació sense assistència lletrada, o podria perjudicar la capacitat de defensa.

Perquè som referents nacionals i no comptar amb la millor defensa penal en aquests casos podria tenir unes conseqüències nefastes per a vostè.

Sí, hi ha diferents estratègies. Però per triar la més indicada, els nostres advocats penalistes haurien d'estudiar el seu cas concret. Contacti ja amb nosaltres.

Es tracta de delictes que atempten contra el patrimoni duna altra persona física o jurídica.

Sí, en tot cas. De fet, l'especialització és tan rellevant en el cas del Dret Penal que us recomanem contractar un despatx específicament especialitzat en delictes contra el patrimoni, com Forcam Advocats.

Pot actuar civilment o penalment, però recordeu que res impedeix acumular ambdós tipus de responsabilitats.

Perquè comptem amb els millors advocats penalistes especialitzats en delictes patrimonials que podran defensar els seus interessos a qualsevol tipus de judici penal.

Són aquells delictes que afecten la integritat física o psicològica, o bé la llibertat o la indemnitat sexual de les persones.

Sempre interessa que reculli l'auxili d'un despatx d'advocats penalistes especialitzats en delictes contra les persones, com Forcam Advocats, per conèixer totes les opcions a l'abast i les conseqüències.

Sempre que vulgueu formar part de l'acusació necessitareu presentar una querella. Podreu comptar amb la nostra ajuda.

Perquè comptem amb els millors advocats penalistes especialitzats en litigació en tota mena de processos (judicis penals i judicis ràpids).