Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Rigor i eficàcia

Despatx d'advocats amb oficines a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega.

Proximitat i adaptació

Despatx d'advocats amb oficines a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega.

_ALT
firma

Som el teu despatx d'advocats a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega

FORCAM ADVOCATS es configura a l'actualitat com un despatx d'advocats amb oficines a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega. La nostra firma concep el tracte pròxim amb el client i la qualitat dels serveis, com un dels nostres principals objectius.

FORCAM ADVOCATS ofereix als seus clients un ampli equip d'advocats especialistes amb una reconeguda trajectòria en litigació davant totes les jurisdiccions i instàncies, així com en tots aquells serveis jurídics professionals dirigits a evitar-la, com la negociació i la mediació. 

SERVEIS

Àrees de pràctica

Indemnitzacions, reclamacions de quantitat, danys, incompliment de contractes, assessorament en arrendaments i compravendes, confecció de testaments, procediments d'herència, entre d'altres.
Divorcis de mutu acord i divorcis contenciosos, procediments de guàrdia i custòdia, reclamació de pensió d'aliments, procediments d'incapacitat, procediments d'adopció, entre d'altres.
Acomiadaments de treballadors, acomiadaments col·lectius, modificacions del contracte de treball, assetjament laboral, accidents de treball, negociacions col·lectives, entre d'altres.
Confecció i disseny de societats, assessorament i redacció de contractes de compravenda i distribució, reclamació de deutes empresarials, procediments de responsabilitat contra l'Administrador, concurs de creditors, assessorament a Startups, entre d'altres.
Procediments extrajudicials per al cobrament de deutes, procediments judicials, negociacions i acords, reclamació a empreses, reclamació a particulars, gestió d'impagaments, entre d'altres
Assistència lletrada a comissaria, redacció de denúncies i querelles, assessorament jurídic en totes les fases del procediment penal, assistència a la víctima de violència de gènere, entre d'altres.
OFICINES

Les nostres localitzacions

CONTACTE

Som el teu despatx d'advocats a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega

Noticies

Actualitat i publicacions

Principals impostos que s'han de sufragar per la compravenda d'un immoble

La compravenda d'immobles pressuposa un acte translatiu de la propietat, i han de ser cuidats els aspectes relatius als deures formals o tributaris dels intervinents en la compravenda d'un immoble. En aquest article coneixerem els impostos que s'han de sufragar per a la compravenda d'un habitatge.

L'impost de successions a Catalunya (actualitzat a 2021)

Els impostos per rebre una successió varien d'una comunitat a una altra, hi ha algunes comunitats on resulta més econòmic rebre una successió en comparació amb altres. En aquest cas, anem a analitzar una mica més sobre les regulacions d'impostos que graven les successions a Catalunya.

Incompliment contractual en la compravenda d'habitatges

El Codi Civil estableix una definició clara del què és un contracte, i el defineix com l'acció en què una o diverses persones (parts) consenten a obligar-se, respecte d'una altra o altres, a donar alguna cosa o prestar algun servei.

Quins són els tràmits legals necessaris per acceptar una herència?

L'acceptació de l'herència, és un acte jurídic i aferrat a la llei per mitjà de qual l'hereu o la persona cridada a heretar, bé sigui per mitjà d'un testament o abintestat apegat a la legitima, manifesta la seva decisió positiva de tenir la qualitat d'hereu, atenint-se d'aquesta manera a obtenir els seus drets, però també a complir amb els seus deures. Tràmits legals per acceptar una herència.

Principals ciberdelictes realitzats per mitjans telemàtics

Tal i com explica Forcam Advocats, el delicte informàtic, el qual també es denomina ciberdelicte o cibercrim, és el terme genèric utilitzat per referir-se a tota activitat il·lícita realitzada principalment a través d'Internet mitjançant l'ús d'instruments tecnològics o telemàtics com ordinadors, smartphones o altres dispositius portàtils.

Em poden despedir per no asistir de forma presencial al treball?

La crisi sanitària ocasionada per Covid-19 ha vingut a reforçar la tendència a la normalització del teletreball, i inclusivament la seva pràctica s'ha arribat a configurar com a preferent en les organitzacions de treball. Son moltes les preguntes que els treballadors i empreses es fan sobre si es pot acomiadar per no assistir de forma presencial a la feina, en el cas del teletreball.