Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Prestem serveis jurídics tant a empreses com a particulars.

FORCAM ADVOCATS es un prestigiós despatx amb oficines a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega.

Som el seu despatx d'advocats.

FORCAM ADVOCATS es un prestigiós despatx amb oficines a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega.

Els seus problemes són els nostres problemes.

FORCAM ADVOCATS es un prestigiós despatx amb oficines a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega.

_ALT
firma

Som el teu despatx d'advocats a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega

FORCAM ADVOCATS es configura en l'actualitat com un prestigiós despatx amb oficines a Barcelona, ​​Tarragona, Reus i Tàrrega, mantenint una important xarxa de relacions tant a nivell local, autonòmic, nacional, així com internacional a través d'altres firmes legals amb les que ens uneixen col·laboracions professionals.

FORCAM ADVOCATS ofereix als seus clients un ampli equip multidisciplinari amb una reconeguda trajectòria en litigació davant totes les jurisdiccions i instàncies, així com en tots aquells serveis jurídics professionals dirigits a evitar-la, com la negociació i la mediació.

SERVEIS

Àrees de pràctica

Indemnitzacions, reclamacions de quantitat, danys, incompliment de contractes, assessorament en arrendaments i compravendes, confecció de testaments, procediments d'herència, entre d'altres.
Divorcis de mutu acord i divorcis contenciosos, procediments de guàrdia i custòdia, reclamació de pensió d'aliments, procediments d'incapacitat, procediments d'adopció, entre d'altres.
Acomiadaments de treballadors, acomiadaments col·lectius, modificacions del contracte de treball, assetjament laboral, accidents de treball, negociacions col·lectives, entre d'altres.
Confecció i disseny de societats, assessorament i redacció de contractes de compravenda i distribució, reclamació de deutes empresarials, procediments de responsabilitat contra l'Administrador, concurs de creditors, assessorament a Startups, entre d'altres.
Procediments extrajudicials per al cobrament de deutes, procediments judicials, negociacions i acords, reclamació a empreses, reclamació a particulars, gestió d'impagaments, entre d'altres
Assistència lletrada a comissaria, redacció de denúncies i querelles, assessorament jurídic en totes les fases del procediment penal, assistència a la víctima de violència de gènere, entre d'altres.
OFICINES

Les nostres localitzacions

_ALT
CONTACTE

Som un prestigiós despatx d'advocats amb oficines a Barcelona, Tarragona, Reus i Tarrega

Noticies

Actualitat i publicacions

Puc impugnar un testament?

01 DES
En moltes ocasions algun dels hereus pot veure afectat per les disposicions que contempli un testament. En aquests casos, impugnar un testament és un procés obligatori, però aquest procediment té una sèrie de requisits de dret civil.

És un delicte la violació de domicili?

01 NOV
La violació de domicili és un delicte realitzat a l'entrar al domicili o local d'una persona sense el seu consentiment o romandre-hi contra la seva voluntat.

Es pot desheretar un fill a Catalunya?

01 OCT
La resposta, és afirmativa, efectivament és possible poder desheretar un fill, o el que seria el mateix, treure la llegítima que li correspon per llei a un descendent, però abans s'haurien de donar una sèrie de requisits bàsics que estableix el llibre quart de el Codi Civil de Catalunya.

Diferència entre divorci i separació

01 JUL
Són molts els clients que entren al nostre despatx d'advocats, i ens pregunten per l'especialista en dret civil / dret de família, per preguntar-los per la diferència entre divorci i separació.

El subsidi d'atur per a les parelles de fet

01 ABR
Segons la STS, de la Sala del Social, de 17 d'octubre de 2018, el subsidi d'atur per responsabilitats familiars ja és una realitat, així com el requisit de carència de rendes.