Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Proximitat i adaptació

Despatx d'advocats amb oficines a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega.

Rigor i eficàcia

Despatx d'advocats amb oficines a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega.

_ALT
firma

Som el teu despatx d'advocats a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega

FORCAM ADVOCATS es configura a l'actualitat com un despatx d'advocats amb oficines a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega. La nostra firma concep el tracte pròxim amb el client i la qualitat dels serveis, com un dels nostres principals objectius.

FORCAM ADVOCATS ofereix als seus clients un ampli equip d'advocats especialistes amb una reconeguda trajectòria en litigació davant totes les jurisdiccions i instàncies, així com en tots aquells serveis jurídics professionals dirigits a evitar-la, com la negociació i la mediació. 

SERVEIS

Àrees de pràctica

Indemnitzacions, reclamacions de quantitat, danys, incompliment de contractes, assessorament en arrendaments i compravendes, confecció de testaments, procediments d'herència, entre d'altres.
Divorcis de mutu acord i divorcis contenciosos, procediments de guàrdia i custòdia, reclamació de pensió d'aliments, procediments d'incapacitat, procediments d'adopció, entre d'altres.
Acomiadaments de treballadors, acomiadaments col·lectius, modificacions del contracte de treball, assetjament laboral, accidents de treball, negociacions col·lectives, entre d'altres.
Confecció i disseny de societats, assessorament i redacció de contractes de compravenda i distribució, reclamació de deutes empresarials, procediments de responsabilitat contra l'Administrador, concurs de creditors, assessorament a Startups, entre d'altres.
Procediments extrajudicials per al cobrament de deutes, procediments judicials, negociacions i acords, reclamació a empreses, reclamació a particulars, gestió d'impagaments, entre d'altres
Assistència lletrada a comissaria, redacció de denúncies i querelles, assessorament jurídic en totes les fases del procediment penal, assistència a la víctima de violència de gènere, entre d'altres.
OFICINES

Les nostres localitzacions

_ALT
CONTACTE

Som el teu despatx d'advocats a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega

Noticies

Actualitat i publicacions

El procés de liquidació d'empreses

15 FEB
Durant el procés de liquidació d'una societat, cal efectuar nombrosos tràmits i accions entre els quals el liquidador de la societat ha de formar inventari i balanç de la societat, amb referència amb el dia en què s'ha dissolt, en el termini de tres mesos a comptar de l'obertura de la liquidació.

Es possible fer un testament sense anar al Notari?

01 FEB

És possible fer un testament sense anar al notari? Serà vàlid aquest testament? Quines persones ho poden realitzar? Associem la realització d'un testament amb un Notari, però la realitat és que totes les persones poden fer un testament sense necessitat d'acudir al Notari, sempre que ho facin de la forma que explicarem en aquest article.

L'empresa pot controlar el meu correu electrònic?

15 GEN

En els últims temps, l'empresa ha exercit un control major sobre els treballadors.

Existeixen limits a aquest control? L'empresa pot controlar-te el teu correu electrònic? Què diu la jurisprudència més recent sobre el control de l'empresa del teu correu electrònic? Totes aquestes qüestions i més seran resoltes en aquest article.

Existeixen diferències entre les clàusules negociades i les no negociades?

15 DES

Les clàusules abusives són clàusules no negociades?
Segons l'art. 87.6 del Text Refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris, es consideren abusives les estipulacions no negociades individualment en què es contingui “la imposició de terminis de durada excessiva “. 

Puc demanar la incapacitació judicial d'un familiar?

01 DES
La incapacitació civil és aquella situació jurídica en la qual una persona no pot regir la seva persona o béns d'acord amb la seva situació física, psíquica o sensorial i que determina la necessitat que una altra persona, tutor, curador o defensor judicial vetlli per la seva situació civil. La pròpia família del presumpte incapaç pot entaular un procediment judicial perquè es declari oficialment la incapacitació?

Sóc víctima d'assetjament laboral?

15 NOV
El 'mobbing' o assetjament laboral forma part de la realitat de l'entorn laboral i és una situació que pot arribar a tenir greus conseqüències per a la salut dels treballadors que ho pateixen. Com actuar davant d'aquestes situacions?

Tot el que has de saber sobre una Joint Venture

01 NOV
Una aliança d'empreses és una associació estratègica temporal (de curt, mitjà o llarg termini) d'organització, una agrupació o aliança de persones o grups d'empreses que mantenen la seva individualitat i independència jurídica però que actuen unides sota una mateixa direcció i normes, per portar endavant una operació comercial determinada, on es distribueixen les inversions, el control, responsabilitats, personal, riscos, despeses i beneficis empresarial.

Té responsabilitat l'administrador pels deutes de la societat?

01 OCT
En aquest article parlarem de la responsabilitat dels administradors per deutes de la societat, és a dir, si els administradors respondran solidàriament amb el seu patrimoni personal dels deutes contrets per l'empresa que administraven, o bé tan sols ha de respondre l'empresa.