Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Proximitat i adaptació

Despatx d'advocats amb oficines a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega.

Rigor i eficàcia

Despatx d'advocats amb oficines a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega.

_ALT
firma

Som el teu despatx d'advocats a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega

FORCAM ADVOCATS es configura a l'actualitat com un despatx d'advocats amb oficines a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega. La nostra firma concep el tracte pròxim amb el client i la qualitat dels serveis, com un dels nostres principals objectius.

FORCAM ADVOCATS ofereix als seus clients un ampli equip d'advocats especialistes amb una reconeguda trajectòria en litigació davant totes les jurisdiccions i instàncies, així com en tots aquells serveis jurídics professionals dirigits a evitar-la, com la negociació i la mediació. 

SERVEIS

Àrees de pràctica

Indemnitzacions, reclamacions de quantitat, danys, incompliment de contractes, assessorament en arrendaments i compravendes, confecció de testaments, procediments d'herència, entre d'altres.
Divorcis de mutu acord i divorcis contenciosos, procediments de guàrdia i custòdia, reclamació de pensió d'aliments, procediments d'incapacitat, procediments d'adopció, entre d'altres.
Acomiadaments de treballadors, acomiadaments col·lectius, modificacions del contracte de treball, assetjament laboral, accidents de treball, negociacions col·lectives, entre d'altres.
Confecció i disseny de societats, assessorament i redacció de contractes de compravenda i distribució, reclamació de deutes empresarials, procediments de responsabilitat contra l'Administrador, concurs de creditors, assessorament a Startups, entre d'altres.
Procediments extrajudicials per al cobrament de deutes, procediments judicials, negociacions i acords, reclamació a empreses, reclamació a particulars, gestió d'impagaments, entre d'altres
Assistència lletrada a comissaria, redacció de denúncies i querelles, assessorament jurídic en totes les fases del procediment penal, assistència a la víctima de violència de gènere, entre d'altres.
OFICINES

Les nostres localitzacions

_ALT
CONTACTE

Som el teu despatx d'advocats a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega

Noticies

Actualitat i publicacions

M'han robat. Què faig?

Què és el delicte de robatori? Què puc fer si m'han robat? Quines classes de robatori existeixen? Quines penes té el delicte de robatori? Totes aquestes i altres preguntes seran resoltes.

Què he de fer si sóc victima d'estafa?

Què és el delicte d'estafa? Què s’ha de fer en cas d'estafa? Quines penes té el delicte d'estafa? El delicte d'estafa prescriu? Totes aquestes i altres preguntes seran resoltes.

Què és la pensió compensatòria?

Podem distingir diverses regulacions, en aquest article analitzarem les diferències legislatives de la pensió compensatòria regulada en el Codi Civil estatal i la pensió compensatòria regulada en el Codi Civil de Catalunya.

Tot el que has de saber de la guarda i custòdia compartida

Què és la custòdia compartida? Quan es pot sol·licitar la custòdia compartida? Què succeeix amb la custòdia compartida si no hi ha acord entre els pares? S'abona pensió d'aliments en la custòdia compartida? Totes aquestes i altres preguntes seran resoltes en aquest article.

Què és el EATAF?

A mesura que han augmentat les separacions i divorcis, resulta cada vegada més comú requerir l'assistència i intervenció de professionals psicòlegs en els procediments familiars.

7 coses que has de saber de la pensió d'aliments

Què és la pensió d'aliments? Qui està obligat a abonar la pensió d'aliments? S'ha d'abonar fins a la majoria d'edat? Quina quantia s'ha d'abonar en concepte de pensió d'aliments? Es poden reclamar les quantitats impagades en concepte de pensió d'aliments?  Aquestes i altres preguntes seran resoltes en aquest article.

Tot el que has de saber de la Societat Unipersonal

Què és la Societat Unipersonal? Quin règim jurídic té la Societat Unipersonal? La Societat Unipersonal ha d'estar inscrita en el Registre Mercantil? És aconsellable fer una Societat Unipersonal? Totes aquestes i altres preguntes seran resoltes en aquest post.

Tercers ocupants d'habitatges subhastats

L'actual LEC no garanteix als licitadors en les subhastes judicials informació fiable respecte de la situació possessòria dels immobles subhastats, ocasionant que es pugui arribar a adquirir un bé amb tercers ocupants per desconeixement.