Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Rigor i eficàcia

Despatx d'advocats amb oficines a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega.

Proximitat i adaptació

Despatx d'advocats amb oficines a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega.

_ALT
firma

Som el teu despatx d'advocats a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega

FORCAM ADVOCATS es configura a l'actualitat com un despatx d'advocats amb oficines a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega. La nostra firma concep el tracte pròxim amb el client i la qualitat dels serveis, com un dels nostres principals objectius.

FORCAM ADVOCATS ofereix als seus clients un ampli equip d'advocats especialistes amb una reconeguda trajectòria en litigació davant totes les jurisdiccions i instàncies, així com en tots aquells serveis jurídics professionals dirigits a evitar-la, com la negociació i la mediació. 

SERVEIS

Àrees de pràctica

Indemnitzacions, reclamacions de quantitat, danys, incompliment de contractes, assessorament en arrendaments i compravendes, confecció de testaments, procediments d'herència, entre d'altres.
Divorcis de mutu acord i divorcis contenciosos, procediments de guàrdia i custòdia, reclamació de pensió d'aliments, procediments d'incapacitat, procediments d'adopció, entre d'altres.
Acomiadaments de treballadors, acomiadaments col·lectius, modificacions del contracte de treball, assetjament laboral, accidents de treball, negociacions col·lectives, entre d'altres.
Confecció i disseny de societats, assessorament i redacció de contractes de compravenda i distribució, reclamació de deutes empresarials, procediments de responsabilitat contra l'Administrador, concurs de creditors, assessorament a Startups, entre d'altres.
Procediments extrajudicials per al cobrament de deutes, procediments judicials, negociacions i acords, reclamació a empreses, reclamació a particulars, gestió d'impagaments, entre d'altres
Assistència lletrada a comissaria, redacció de denúncies i querelles, assessorament jurídic en totes les fases del procediment penal, assistència a la víctima de violència de gènere, entre d'altres.
OFICINES

Les nostres localitzacions

CONTACTE

Som el teu despatx d'advocats a Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega

Noticies

Actualitat i publicacions

Puc reclamar un deute a una empresa insolvent?

Existeixen diferents tipus de reclamació de deutes per a incoar contra empreses en insolvència, recordem que la insolvència no és més que la incapacitat manifesta de l'empresa per satisfer els deutes contrets amb tercers.

Com reclamar un deute contret a Espanya davant una empresa de la Unió Europea?

L'obertura del comerç internacional, porta amb si un seguit de mesures a empreses per reclamar un deute dins de la Unió Europea, que permet la protecció de tots els factors que influeixen i inverteixen en la realització d'activitats comercials i trading internacional. La Comunitat Europea ha instaurat una sèrie de normes de caràcter recíproc per a tota la Unió Europea, com per exemple la contractació de deutes entre empreses espanyoles i comunitàries.

Es pot despedir a un treballador estant l'empresa en ERTE?

L'expedient de regulació temporal d'ocupació o les seves sigles ERTO, és una mesura que permet a les empreses suspendre els contractes de treball, com una mena de flexibilització que els atorga la facilitat a les empreses de sobreviure en situacions de circumstàncies sobrevingudes (Covid 19) que posin en perill la continuïtat de les activitats econòmiques de l'empresa.

Tot el que has de saber del divorci de mutu acord

Grans són els avantatges que té el divorci de mutu acord amb relació al divorci contenciós, ja que permet disminuir els costos del procés, i concloure el procediment de divorci de forma més ràpida i eficaç. El procediment de divorci de mutu acord consisteix en la presentació de la demanda i un acord de divorci de mutu acord davant els Jutjats de família.

La importància de dissoldre l'empresa per deutes de la Societat

Davant el desastre econòmic que s'ha viscut a nivell mundial com a conseqüència de la COVID 19, molts empresaris s'han plantejat la possibilitat de la dissolució i liquidació d'una empresa, especialment quan la falta de liquiditat s'incrementa, i hi ha deutes.

La importància dels estatuts socials al crear una empresa

La importància dels estatuts socials al constituir una empresa es remunten fins a l'existència mateixa de les societats mercantils, en les quals el pas previ per a la seva fundació i funcionament era la necessitat i requeriment de que hi hagi una llei o disposició legislativa anàloga per donar-li naixement a la societat, permetent així la seva actuació fiant a més el seu objecte, atribucions i règim legal.

Com reclamar el deute que tinc contra un altra empresa

En principi, les societats de capital, especialment les limitades i anònimes, solen respondre dels deutes generats per al desenvolupament de la seva activitat comercial, amb el capital social. No obstant això, davant l'estat d'insolvència d'una empresa es pot reclamar el deute directament als administradors. Aleshores, com puc reclamar el deute que tinc contra un altra empresa?

Tot el que has de saber del concurs de creditors

Des de la perspectiva més general, el concurs de creditors és una eina que permet satisfer els deutes contrets com un mecanisme de protecció social i una segona oportunitat per solucionar la insolvència. A més a més, el concurs de creditors és un mecanisme que sorgeix amb la finalitat de propiciar les condicions per a la negociació entre els creditors i el deutor sotmès a concurs, permetent-li a cada creditor cobrar els seus deutes en igualtat de condicions.

Tot el que has de saber del divorci contenciós

Si t'estàs plantejant divorciar, i no saps com fer-ho et convidem a què descobreixis un dels tipus de divorci més utilitzats a la pràctica diària dels jutjats: El divorci contenciós. Però, ¿Què és el divorci contenciós? Com s'inicia el procediment de divorci contenciós? Quines pensions es poden reclamar mitjançant el divorci contenciós? Quines mesures s'acordaran després del divorci contenciós?