Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Àrees de pràctica

Real Estate

Compravenda d'immobles d'alt standing, inversions immobiliàries a Espanya, contractes de compravenda, tràmits notarials en Real Estate, assessorament jurídic en l'adquisició d'inmobles de luxe.

FORCAM ADVOCATS compta amb un destacat i ampli grup de professionals en Dret Civil. Dins de cada àmbit comptem amb advocats especialistes en cadascuna de les àrees del dret civil, donant servei a les problemàtiques relacionades amb reclamacions de quantitat, deutes, indemnitzacions, negligències per mala praxi, gestió dels contractes de compravenda, arrendaments urbans i rústics, processos successoris i herències, etc.

A més, som un despatx especialista en negociacions i mediacions com a via alternativa a la resolució de conflictes. Creiem en el diàleg i en l'acord per aconseguir la màxima satisfacció del client.

FORCAM ADVOCATS compta amb diferents oficines per estar més a prop dels nostres clients. Si necessites assessorament en dret civil, pots trobar-nos a les nostres oficines de Barcelona, Tarragona, Reus i Tàrrega, i sol·licitar una consulta amb els nostres advocats.