Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Actualitat jurídica

Notícies jurídiques

Tot sobre el delicte de tràfic de drogues

El delicte de tràfic de drogues o narcotràfic és un dels més greus al nostre Ordenament Jurídic. Per aquest motiu, resulta molt recomanable contactar immediatament amb un advocat penalista expert en delictes de tràfic de drogues.

Tot sobre el delicte d'abusos sexuals

El delicte d'abusos sexuals és un dels delictes tipificats contra la llibertat i la indemnitat sexual. Si heu estat víctima d'un delicte d'abusos sexuals, contacteu amb el nostre despatx d'advocats i rebreu assessorament penal especialitzat.

Tot sobre el delicte de lesions

Els delictes de lesions cobreixen un ampli ventall d'agressions, de més o menys abast. Si necessiteu un advocat especialista en delictes de lesions, contacteu amb el nostre despatx d'advocats, i rebreu assessorament penal especialitzat.

Formes del delictes de lesions a Espanya

El delicte de lesions es pot cometre de diverses maneres. Cadascú implica un diferent esforç criminal i una major o menor perillositat o lesivitat. A Forcam Advocats tenim una àmplia experiència en delictes contra les persones, cosa que ens permet oferir aquesta classe d'assistència penal especialitzada.

Transmissió mortis causa de l'empresa familiar

Planificar la transmissió mortis causa de l’empresa familiar és clau per a la continuïtat d’aquest tipus de negocis. Encara que generalment és millor fer el relleu generacional en vida, un incident imprevist pot truncar el ritme natural dels esdeveniments. I és fonamental estar preparat per fer-ho.

Claus legals de l'acomiadament improcedent i indemnització

L'acomiadament improcedent és el que es produeix sense seguir íntegrament els requisits i els procediments establerts a l'Estatut dels Treballadors. Per tant, pot ser un acomiadament injustificat, o bé un en què no concorren les causes per procedir a l'acomiadament objectiu o bé a l'acomiadament disciplinari.

La impugnació dels acords socials

Mitjançant la impugnació d'acords socials, els administradors, els socis o els tercers poden deixar sense efectes els pactes d'una societat. Aquesta institució existeix per permetre anul·lar actes il·legals o contraris als Estatuts socials o als propis interessos de la societat. Es configura, doncs, com un sistema de protecció de l'interès social i dels socis minoritaris, així com de la legalitat de l'empresa. 

Eficàcia dels acords parasocials

Els pactes o acords parasocials són instruments que regulen qüestions societàries o complementen aquestes qüestions, al marge de les vies oficials. Es tracta d'eines útils per recollir tots aquells pactes que no trobin encaixos als Estatuts de l'empresa atesa la legislació aplicable.